torsdag 2 januari 2014

Bästaste julklapp

Vi brukar prioritera barnens julklappar framför de vuxna på julen. Ibland blir det dock än och annan julklapp även till oss stora. I år fanns ett spännande paket under granen från maken. Han hade pysslat länge med det där och varit så hemlighetsfull. Nästan oliiidligt spännande var det till slut.
Paketet såg ut att innehålla en bok (och jag älskar ju böcker!) så det bådade gott. Och mycket riktigt. Det VAR en bok i paketet när jag väl fick öppna det!

En fin bok i paketet!

Och vid första sidan kan man läsa att det var en bok med verk utav Cicero. Inte helt fel!

MEN, när man öppnade ytterligare en sida var boken inte längre bara en bok, utan faktiskt ett skydd. Som maken ägnat timmar åt att skapa! Skyddet är till läsplattan Kindle som jag önskat i flera år egentligen!

Så här ser den ut utan bokskyddet.

Maken hade också skaffat ett annat skydd till den.
Nu kan jag ladda hem massor med böcker och alltid ha nåt att läsa. Jag har redan lyckats läsa en hel bok, vilket jag inte gjort på flera månader. Dels för att jag har massor med kurslitteratur att läsa, men också för att jag inte har några böcker hemma. Jag har inte riktigt hunnit gå till biblioteket och införskaffa böcker och jag vill inte köpa en massa böcker som ska ställas i bokhyllan eftersom vi inte har plats.
Därför är ju denna läsplatta perfekt för mig! Riktigt glad blev jag!

14 kommentarer:

Villa Freja sa...

Vilken julklapp! :)
Berätta, hur känns det att läsa böcker vid en läsplatta?

Camilla sa...

Det var ingen dålig julklapp! Så händigt att fixa till ett eget fodral. Då kan du ju ställa den i bokhyllan och se beläst ut.
Jag vill gärna läsa vad du tycker om att läsa på läsplatta sen när du provat. Jag har just nu lånat en läsplatta och läser ett ar böcker på den. Jag är både positiv och negativ. Lite saknar jag att hålla i en bok och ha en känsla för hur långt jag kommit. I en bok känns det också lättare att se var kapitlet slutar, om jag ska läsa en sida till för att komma till kapitelslutet eller om jag lika gärna kan sluta på denna sidan.
Vore i alla fall intressant att läsa om din erfarenhet om ett tag.

Jojjo sa...

Verkligen fin present, och kul att han tog sig tiden att göra den personlig med "bokskyddet" - blir så mycket mer tanke och känsla i det hela då!

Mrs Clapper sa...

Vilken fin julklapp! Och så roligt att han lagt ned så mycket tid på att göra boken runt om! :)

Malin sa...

Vad roligt. Vi prioriterar också barnens presenter men försöker att inte ge för mycket. Har själv en NOOK, men läser annars mest på nook appen i Ipaden. Om du har svenskt bibliotekskort så kan du låna svenska böcker. Själv läser jag dagligen någonting. God Fortsättning!

Malin sa...

Glömde att skriva att gå med i bookbub.com Du får dagligen ett mejl med förslag på billiga eller gratis böcker för kindle i de genre du väljer.

Ida sa...

Åh - bästa julklappen! Fick min Kobo (den kanadensiska versionen av Kindle) i julklapp för två-tre år sedan & den är fortfarande en av mina allra käraste ägodelar. Mer så också i & med att man bygger upp ett bibliotek i den som man alltid har tillgång till. Perfekta kamraten om man måste pendla eller resa själv - så där gav din man dig en riktig liten skatt!

iaz sa...

Va roligt sätt att slå in presenten på, finurligt av honom =) Bra med en praktisk julklapp. Och även om man är vuxen är det kul att få en klapp tycker jag ;) Även om det inte behöver vara så mycket =) Det är ju självklart roligt att ge xåxå ;) kram

Monica sa...

Fint och finurligt av maken din! Min har läsplatta och läser massor med böcker på den, varje kväll en stund, så han måste tycka att det fungerar bra. Vi har också massor med olästa böcker i bokhyllorna så jag ägnar mig åt dem, fyllt en fin korg med de bästa som jag tar vartefter. Men läsplatta verkar bra och praktiskt.

Karin S sa...

Hej! Jag hade problem med att få iväg min kommentar, så jag provar igen!! Grattis till din nya Kindle!! Jag har också en och jag bara äääälskar den!! Det finns massor av gratis böcker också... Hoppas du ska bli nöjd med den. Karin S. :-)

Anna Granström sa...

Vilken bra julklapp, den förtjänade du verkligen!

Steel City Anna sa...

Vilken fin och omtänksam present! Fin make du har :)

Anonym sa...

Vilken julklapp och vilket jobb han måste ha lagt ner på omslaget. Kul!
Jag har ju också en Kindle och den älskar jag. Det finns en massa gratisböcker att ladda ner från Amazons sida.Och du kan ju låna från svenska bibliotek med. :)
Älskar min Kindle.

Linda sa...

Så himla gulligt och omtänksamt av honom. De presenterna är ju bara bäst då folk lägger ned riktig tanke bakom!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...