torsdag 13 februari 2014

Halleluja!

Okej, nästan i alla fall. Jag har nu skrivit klart min 15 sidor långa uppsats samt i princip gjort klart mitt sista algebraprojekt. Allt ska vara inne om en dryg vecka, men jag är redan nu färdig. Det är bara några små saker som ska justeras och kollas igenom och så är det nåt diskussionsinlägg som ska skrivas, men det gör jag snabbt som attan.
Det var viktigt att få klart allt denna veckan eftersom N är ledig från skolan hela nästa vecka, vinterlov tydligen. Jag tycker att det är svårt att plugga när båda barnen är hemma, min hjärna är liksom på sju olika ställen samtidigt, trots att maken är tillgänglig och tar hand om allt runt omkring.

Detta betyder med andra ord att ALLA mina kurser är klara (i princip. Jag gillar "i princip"). Det enda som återstår är ett collegeprov den 3 mars som handlar om humaniora. Det gör jag på ett college i närheten tidigt den morgonen. Jag kan knappt vänta.
 Helt sanslöst sjukt! Det känns som om det lättat enormt från mina axlar nu. Jag har väntat ända sedan september på den här dagen, när allt i princip är färdigt och nu är den äntligen snart här. Sedan gäller det att hålla alla tummar att New Yorks skolverk godkänner mina kurser så att jag får min legitimation. Om de inte gör det så vet jag inte vad jag gör. Jag kommer nog att gråta en vecka eller så och sen ta mig i kragen och hitta en annan utväg alternativt byta bana helt, att inte alls jobba som lärare. Vi får se. Den dagen den sorgen.

Idag är det Alla Hjärtans Dag och familjemys står på kvällens schema. God mat och sedan mys framför en film. Alldeles lagom efter en lång snöstorm, en lång vecka med skrivande och några tungar nätter utan så mycket sömn...

Ha en fin Alla Hjärtans Dag kära vänner!

14 kommentarer:

Monica sa...

Grattis! Det var duktigt kämpat och godkänner de inte dig som lärare får de skylla sig själva:-). Jo det tror jag absolut att de gör men annars som du säger finns andra "banor", att arbeta inom, och att jämte det ha sitt eget företag där du kan undervisa med din kompetens och pedagogik, det känner jag till på nära håll att det är både lyckat och roligt och berikande. Det finns många möjligheter när man har en ordentlig och gedigen utbildning.

Fin Alla Hjärtans Dag önskas er! Här tänker jag unna mig (oss) något riktigt gott, känner för en frossardag med presenter, godis och vackra blommor:-)

Saltistjejen sa...

GRATTIS!!! vad duktig du är! Beundransvärt tycker jag! Så skönt att ha det mesta av detta bakom sig.
Ha nu en fin Valentine's Day!
KRAM!

Marina sa...

Skönt - bra kämpat!

Casa Annika sa...

Haha, jag är stolt över ett rent badrum, men du har VERKLIGEN något att vara stolt över! Njut av känslan och allt avklarat arbete!

Villa Freja sa...

Vad roligt. Grattis. Jag håller också tummarna.

iaz sa...

Va skönt att du kommit igenom uppsatsen och att det verkar gått så bra. Håller tummar och tår att kurserna ska godkännas nu! Bra jobbat DJ! Stor kram

Steel City Anna sa...

Underbart, grattis!

Camilla sa...

Bra jobbat! Skönt att vara färdig i så god tid.
Ha nu ett skönt lov med familjen.

Emma sa...

Bra där! Verkligen bra jobbat med en liten och en större och allt vad det innebär!

KRAM

Martina sa...

Fasen vad duktig du varit! Som du kämpat för denna legitimation så är du sannerligen värd den!

Bettan sa...

Härligt! Vad duktig du är!

Anna Granström sa...

Grattis! Bra jobbat!

Linda sa...

Jättebra jobbat! Alltid härligt att vara klar i så god tid. Händer typ aldrig mig. Hoppas ni hade en fin Alla Hjärtans Dag. Kram

Anna, New York – My Bite of the Big Apple sa...

Stort grattis, det var verkligen bra jobbat! Jag håller alla tummar och tår för att du får din legitimation.

Hoppas du hade en fin helg också!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...