fredag 21 februari 2014

Mysterier

Varför är det alltid så att när ens lilla söta fantastiska barn sover den bästa natten någonsin, så kan man själv inte sova? Kan någon där ute förklara detta fenomen för mig?
 Hur orättvist är det inte att lillbebisen ligger och snusar så gott i flera flera timmar bredvid och man själv oroligt rullar runt och runt, utan att kunna få en blund i ögonen? Och att man sedan preciiiis, jag svär, preciiis, hinner somna, när det är dags för lillen att äta igen?


För övigt är ju det här med OS ganska roligt i år. För oss svenskar menar jag. Jag har knappt sett nåt av svenskarnas insats tyvärr, för av någon konstig anledning fokuserar de här i USA på den amerikanska truppens bravader. Jag menar, vem vill inte se Sverige vinna, ta silver eller brons? Helt oförklarligt har jag sett USA ta en massa medaljer istället. Än är jag inte amerikansk medborgare, men jag kan väl glädjas för mina barns landsmän...(fast när det kommer till kritan väljer jag svenskt alla gånger om. Sssschhhhh....)
Jag har dock följt svenska nyheter och artiklar och idag gottar jag mig åt en svensk finalmatch i herrarnas ishockey. Den satt fint så här på morgonkvisten!

8 kommentarer:

Monica sa...

Det dröjer ett tag innan du sover som en baby igen:-), men jag lovar, det kommer när du närmar dig pensionsåldern;-), då sover du igen alla tre-timmarsnätter. Både de av barnnattvak och stressiga jobb. Allmänt sägs det att äldre sover mindre och mindre men jag sover mer och mer, och åh så skönt det är:-), ibland behövs fler timmar och ibland färre, men just att man kan slappna av. Som mamma är du uppkopplad hela tiden och beredd, tur du är ung och pigg:-), man orkar ju med mycket trots allt. Och det är ju några år kvar förstås till pensionen:-)

iaz sa...

Har inte heller följt OS, mer än rubrikerna på Afonbladet och vad som berättats för mig. Är inte så intresserad av vinter-OS. SKulle i så fall vara konståkningen som kan vara trevlig att se på =) Bra att du hejar lite på amerikanderna med, du bor ju ändå där ;) skönt att du itne glömt bort Sverige med ;)kram

Anna Granström sa...

EXAKT!! Jag blir så stressad av det där. Bebisen sover, inte jag. Jag är helt sömnskadad... Och de nätterna då man verkligen vill sova och skulle kunna sova som en stock, då ska ungen vara vaken...

Marina sa...

Menar du på fullt allvar att inte alla hejar på Sverige?

Ida sa...

Den satt fint fram tills dess att Kanada vann över USA, då blev det plötsligt rätt jobbigt. Oj oj oj vad jag hoppas att Sverige vinner på söndag, annars kommer jag att få höra det i all oändlighet! :)

Anna, New York – My Bite of the Big Apple sa...

Hihi, det där är nog lagen om alltings ****, du vet ...;)

Att få sova är en bra sak med att ha tonåringar i huset, som jag. De sover ju mycket längre än man själv.

OS har jag faktiskt inte följt men sån är jag. Kul dock med framgångarna.

Bettan sa...

Ja, varför?

Emma sa...

Silver är väl Okej. Kanada är ju nästan lite lite mitt land så jag kan väl låta dem gå med äran.

Herrishockey! Vad glad jag blev att du skrev "herrarnas". Och tänk att jag reagerar. Det är fortfarande så att det finns sport och så finns det damsport. Suck.

Hoppas du får vila ut och heja dig på provet!!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...