tisdag 3 juli 2012

En vanlig dag

Idag var vi på bio. Vi såg Madagaskar 3 och den var riktigt, riktigt bra. Alla tre gillande den väldigt mycket. Det var också en bra dag att vara inomhus på då det var väldigt varmt ute. Air conditioner är verkligen oumbärliga i dessa tider. Jag vet inte om jag skulle överleva utan dem. Helt ärligt. Jag är nog en isbjörn från Norden helt enkelt. Smälter mycket lätt i varmt klimat!

Vi upptäckte också att våran favoritbokhandel i närheten av bion har stängt! Helt galet. Den har varit där i evighet och nu är den borta och ersatt av nån klädaffär. Tragiskt. De hade allt där; en fin hörna till barnen, ett café där man kunde läsa tidningarna, massor med böcker, en nedervåning med musik...Det var ett supermysigt hang-out-ställe. Var ska man gå nu då?

10 kommentarer:

Anneli sa...

Det låter riktigt härligt! Ja, inte det med bokhandeln förstås :) Här hemma verkar sommaren inte vilja komma alls, men vi hoppas mycket på juli.

Camilla sa...

Du ska inte gå alls. Du ska sitta hemma och surfa till en bokhandel och beställa böcker som kommer med posten. Allvarligt talat så är det tråkigt att gamla mysiga bokhandlar försvinner. Jag handlar å andra sidan många av mina böcker på nätet så jag är ju skyldig jag också.

Anonym sa...

Den bokhandeln får mej att tänka på den i You´ve got mail! :) Tråkigt att den har stängt!!

Jojjo sa...

Vilken del av NY bor ni i, har jag missat det?

Husfrun sa...

Å, hade jag inte utbildat mig till lärare hade jag genast öppnat en liknande bokhandel. Låter som något taget från mina drömmar. Trist att de har stängt.

Min plats i solen sa...

Mysigt med bio och Madagaskar-filmerna gillar vi här hemma. Kanske blir det ett besök på biografen här med. ;)

Trist med bokhandeln. Det är tufft för de gamla hederliga bokhandlarna idag. Svårt att konkurrera med internet och deras priser. Jag hoppas att ni finner en liknande skatt. :)

Sköt om dig du fina isbjörn!

Kram Lotta

ZtorZillen sa...

Låter som ett riktigt mysigt ställe! Jag kanske också är en isbjörn...här är det så kvavt att jag knappt kan andas...skittrist! Hur varmt har ni det?

Saltistjejen sa...

Å vi såg Madagaskar 3 i helgen. Fast jag var inte storimponerad. Den kändes lite för forcerad för min smak. Sådär lite "adhd-action-heeeela-tiden" men men, bitvis var den ju kul. :-) Och det är ändå roligt att gå på bio och kunna göra det tillsammans med sitt barn! Tänk att de är så stora nu! Tipsar om att ni ska se The Lorax (bygger på boken av Dr Seuss). Den var jättebra tycker jag och jag tror ni skulle gilla den! Läs gärna boken först om ni inte gjort det, men det går även bra att se filmen ändå.
Vilken bkhandel var det? Borders har ju stängt ner helt här nu. Barnes and Nobles lever än men det är väl på håret att de klarar av det. Mycket är nog p g a att de lanserade sin eläsare Nook som gör att de fortfarande lyckas. Vi har ju även hittat vårt närliggande bibliotek vilket var super tycker jag, så kolla gärna ifall ni har ett sådant i närheten!!!!!
Och förresten vore det ju kul att ses någongång nu när ni är här! :-)
KRAM!

Monica sa...

Det är roligt med bokhandlaraffärer och de som är lite annorlunda, var i Sigtunas för några dagar sedan, den är jättetrevlig och blandar in det lokala som händer där. Sen går jag ofta till de som finns i England, Sheffield främst, alltid spännande och trevligt. Leve bokhandeln! (Tyvärr finns många tråkiga och trista numera som ser ut att snart tömma lagret, är nog inte lätt här i Sverige i denna bransch). Ha det så bra i NY och hälsa lilla dottern extra:-)

Duktiga Tjejen sa...

Klart man måste ha AC. Det är bara Sverige som är retards som tror att det är ok att ha 45+ på bussarna bara för att det är sommar. Vet inte hur många bussar jag har åkt nu där elementen har varit på max, eller det strömmat ut VARM luft ur den så kallade AC:n. Alltså nu i sommar. Jag blir lika arg varje gång.

Hoppas du hittar ett nytt hangout.

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...