onsdag 11 juli 2012

Tips på serie

Ett program som är superkul att se är "Storage wars". Så himla roligt program, och väldigt intressant. Det handlar om auktioner på förvaringsrum. Här, och säkert i Sverige också, kan man hyra förrådsrum om man inte har plats med sina saker hemma och/eller i källaren. Om man inte betalar hyran för detta på tre månader får uthyraren tillgång till förrådet för att tömma och se till att nya "hyresgäster" kan flytta in sina grejer. "Storage wars" handlar om att dessa förråd som inte betalas för längre, auktioneras ut till intressenter. De köper lite grisen i säcken kan man säga. De får bara se det som syns från utsidan. De får alltså inte gå in och rota genom sakerna. Därmed vet de inte vad de bjuder på exakt. Det är lite gissning och lite kunskap om vad som "brukar" vara i vissa slags förråd. Serien handlar om några stycken "proffs" som antingen är samlare av intressanta saker eller de som äger en second-hand-affär och säljer sakerna där.
Ibland hittar de jätteroliga saker och ibland är det mest skräp. Vad som helst kan hända!
Och de som vill köpa förrådsinnehållet är ena riktiga roliga typer de också.


7 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Låter som en rolig serie! Var det förresten inte i ett avsnitt av Criminal Minds för länge sedan just ngn som hittade ett makabert fynd efter att ha köpt någons förråd?? Har jag för mig.

Casa Annika sa...

Vilken märklig serie! Förstår att den är underhållande! Här i Spanien har vi reality-shower, blodiga nyheter samt spåtanter (i åtminstone två kanaler!). Trist. Ser inte på tv överhuvudtaget.

En bok om dagen sa...

Det måste ha gått någon säsong här i Sverige också! Jag har sett något avsnitt och det är kul. :-)

Anna sa...

Tack för tipset. Ha en skön sommar trots att allt regnar bort känns det som.

Husfrun sa...

Låter kul!

Beckis sa...

Det där har jag sett någon gång! Då hittade de riktiga fynd! =)

Mrs Clapper sa...

Älskar den serien!!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...