torsdag 11 april 2013

Tandläkarskräck?(varning, "stark" bild!!)

Jag lider inte utav tandläkarskräck alls. Förutom om jag måste laga tänder, det gillar jag inte alls. Det gör egentligen inte ens ont, men för att det inte ska göra ont måste man ta en obehaglig spruta...Och så domnar hela munnen bort typ. Obehagligt.
Men ta mej tusan om jag inte fått mig en släng av tandläkarskräck efter att ha läst om en man som gick till tandläkaren och bad om att få TRE tänder utdragna. Han fick ALLA tänder i munnen utdragna. ALLA! Nada, njet, nichts var kvar!
Tydligen hade det blivit ett "missförstånd" och tandläkaren var säker på att mannen sa alla tänder. När man hör ett sånt påstående som tandläkare, eller läkare överhuvudtaget, kanske man ska ta det med en nypa salt och begära en skriftlig förfrågan, bara för att ha lagen på sin sida OM nu patienten skulle ändra sig eller hävda att han/hon INTE sagt alla tänder. Jag menar, HUR många människor går till tandläkaren och vill dra ut ALLA tänder med en gång??


Dock har vittnen bekräftat mannens uppgift om att han sagt tre tänder, och inte alla. Dessutom har en annan kvinna trätt fram, som också behandlats av samma tandläkare, som säger att hon kom för att dra ut EN tand, men fick hela undre raden av tänder utdragna...

Kanske dags att kolla upp sin tandläkare?

5 kommentarer:

Husfrun sa...

Men oj... herregud. Vad är det för en idiot? Får mig att tänka på den där tandläkarskräckfilmen nu... vad den nu heter.

Jojjo sa...

Men samtidigt, om tandläkaren ska dra tre tänder och han sen fortsätter, reagerar man inte då? Jag skulle bli helt vansinnig och göra allt i min makt för att han skulle sluta. Iof kanske patienten blev sövd under ingreppet...? Usch. Det värsta jag har råkat ut för är en bedövning som punkterade ett blodkärl = jättesvullen och blå kind i flera veckor, som folk stirrade...

Hanna Lans sa...

Sonen behövde dra "några" tänder förra året. Jag ville veta hur många de hade tänkt sig. Tja, tre eller fyra. Blev svaret. Det är inte ok sa jag och fick svaret att ibland drar de nästan allihop. Sonen rullades iväg på nedsöv och fick tre tänder utdragna. Jag har fortfarande dåligt samvete för att jag inte drog honom därifrån och propsade på att de skulle lagas istället. Fy, vad illa jag mår över att jag lät mig köras öve rpå det där sättet. hans min när han vaknade och kände alla gluggar? Hualigen, vilket övergrepp!

Beckis sa...

Vad är det för fel på den människan? Det är så hejdlöst kul att dra ut tänder på folk att han bara inte kan lägga band på sig? Sjukt!

Mamma till Amelia Alfons Malva Vilde sa...

Låter... märkligt...:)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...