tisdag 2 april 2013

Beroende

I helgen har jag funnit ett nytt beroende. Nämligen serien "House". Ni vet serien om den brillianta men kontroversielle läkaren Greg House? Jag har sett serien då och då på TV, men liksom inte fastnat. Förrän nu, när serien är avslutad. Jag är fullt och fast dedikerad att se varje avsnitt. Ett erkännande. Jag började inte från säsong 1. Det kändes lite konstigt eftersom jag redan sett en del av de avsnitten. Och jag orkar inte slösa tid. Istället hoppade jag på slutet av säsong 5. Har avslutat säsong 6 och är nu på mitten av säsong 7. Det finns 8 säsonger totalt. Nu är det nästan som ett tvång att se alla avsnitt så snabbt som möjligt. Med risk för överdosering. 

Vilken är din favoritserie?

10 kommentarer:

Marina sa...

Jag har full förståelse för detta!

Husfrun sa...

Har sett några avsnitt bara, men gillar den. Följer inte så många serier. Inga faktiskt ;)

Casa Annika sa...

Min seriesmak kommer väl inte att höjas till skyarna precis, men jag har kommit på, nu när jag har sett den i efterhand, att Skärgårdsdoktorn är helt fantastisk. Mitt så kalalde liv var suverän också. Sedan blir jag väldigt underhållen av lite fåniga Sjunde himlen, älskar (eller älskade? var ju ett tag sen så att säga) Doktorn kan komma. Foyles War - underbar. Tell me youe love me var en kort men väldigt bra serie. Rederiet togs till oanade höjden när Nikolaj trädde in, var lite kär i honom. Ojoj, jag skulle kunna skriva ett långt inlägg om det här, så jag stoppar nu! Älskar serier, men har svårt att fastna för dem. Märks kanske inte...

Maria sa...

Sett MÅNGA avsnitt av House .. gillar dem!
Gillar annars danska serier, tittar nu på Brottet & Dicte. Mordkommissionen var riktigt bra.
The Following tittar jag också på nu.
=)

Martina sa...

Ojoj vilken sorg du kommer känna sedan när du sett sista avsnittet.

Inte för att jag vet hur serien slutar utan för att jag själv nästan blir arg när jag ser serier på det viset ("i ett svep") och det sedan tar slut. :-)

ZtorZillen sa...

Mitt bästa tips är Criminal minds...har varit dålig på att följa bloggar de senaste veckorna! Så supergrattis till baby i magen ;) Vill också passa på att säga att din blogg "hackar"..och datorn låser sig varje gång jag försöker scrolla ner på sidan och läsa äldre blogginlägg..så du vet ;) Ta hand om er!

Malin-Charlotta sa...

Jag har blivit beroende av Mästarnas mästare här hemma i Sverige. Helt ok, eftersom man kan titta på play tv om man inte är hemma när det sänds "in real life"...

Hoppas du mår bra, Trillis! <3

Västgötskan sa...

House är bra!
Jag gjorde samma som dig, fast med "True Blood". Hängde inte alls med i starten, men fastnade senare. :-D

Min plats i solen sa...

Här fastnade vi i Game of thrones-koma förra veckan då vi plöjde de två första säsongerna och nu har vi nästan lite abstinens och längtar efter säsong 3.

Ha det så trevligt tillsammans med House & co!

Kram Lotta

Madeleine sa...

Vi började också kolla och fastnade också..dock från season 1 :)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...