söndag 19 maj 2013

Vilken helg!

Mello i lördags. Bra underhållning måste jag säga! Rätt låt vann, även om jag tyckte att det faktiskt var en hel del bra låtar i tävlingen i år. Frankrike till exempel. Islands låt var väldigt finstämd och Maltas gillade jag också. Dessutom var det inte helt fel att kunna se på programmet ätandes lite svenskt godis (tack! tack! systra!)...

Idag var det en dag fylld av städning. Hela sovrummet fick sig en omgång som hette duga och nu gör det ont i hela kroppen. Fortfarande en del städ kvar, men inte alls lika mycket. Nästa vecka är det jobb alla dagar i princip och sen är det tre dagars ledigt eftersom det är Memorial Day den 27e.

Nej. nu ska jag däcka i soffan. Ledsen för kort inlägg...orkar inte mer idag!

4 kommentarer:

Anna Granström sa...

Fantastiskt ens att du orkar blogga! :)

Monica sa...

Måste säga att jag vet ingenting om Eurovision alltså:-), tänkte se allt men så kom trädgårdsarbetet på landet emellan, blev långpass verkligen men jag vet vad ledbruten är däremot:-), skönt ändå när vi vet vad det beror på:-) och en speciell känsla är det efteråt. Men jag måste höra Danmarks låt ändå! Skönt att höra att du hade lite godis som du gillar när du tittade:-)

Camilla sa...

Helt ok med korta inlägg, men du glömde ju nämna Ungerns bidrag. Det hejade jag på, även om jag inte väntade mig att de skulle vinna.

Steel City Anna sa...

Gillade också Island. Och Norge. Danmark tyckte jag kändes lite sliten, som man har hört den förr.

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...