tisdag 14 maj 2013

Vilken kväll! Videopremiär!

I måndags sen eftermiddag var det dags för dotterns första scenframträdande! Under 12 söndagar har hon gått på "Broadway Babies" och förberett sång och dans, plus lite skådespeleri. Hon har verkligen haft roligt och sett fram emot varje söndag. Hemma har hon lyssnat på musiken och lärt sig texterna utantill.

Så i måndags var det äntligen dags att visa upp för alla vad de lärt sig. Dottern sa under helgen att hon var nervös att stå på scen och jag försäkrade henne att det skulle gå bra. Tidigare när hon gått på dans har det varit ett mindre gäng med föräldrar som tittat på uppvisningen i dansstudion. Denna gång var det säkert 50-70 personer som satt i aulan och tittade.

När dottern och gänget kom ut och började sjunga "Hard knock life" från musikalen "Annie" fick jag rysningar och blev faktiskt lite tårögd. Värsta nörden, jag vet! Men, jag var så himla stolt!

Nu är det dessutom premiär på min blogg! Jag har nämligen filmat delar av uppträdandet och ska nu för första gången lägga ut videor! Jojo!
Nu får ni beakta att jag inte är någon filmare eller regissör. Kvaliteten är väl kanske inte på Oscar-nivå, men det går att se.
I den första videon är dottern i främsta ledet som nummer fem från vänster. Tyvärr snackar läraren ett bra tag innan det börjar, vill ni skippa snacket kan nu spola fram till 3:20 min. Då börjar själva sången...


Nummer två är "Never Neverland" från "Peter Pan". Denna gång zoomade jag in dottern så hon syns ganska väl. Dottern är i första ledet, andra från vänster i gul fairydräkt...


Och den tredje är "Rainbow Connections" från Mupparna. Det är Ns favoritsång. Hon är nummer tre från vänster!


Hon var stolt som en tupp när hon gick hemåt efter framträdandet! Och lika stolta gick mamma och pappa bredvid...

7 kommentarer:

Monica sa...

Fantastiskt, förstår ni är stolta och hälsa duktiga dottern! Vad roligt och kul att du filmat, det är svårt att få till det fotomässigt i de miljöerna minns jag, är det knepiga ljuset antagligen men du har ju filmat Oscarsproffsigt:-). Och ser att du som jag en gång i tiden får knåpa ihop både det ena och det andra om det inte är maken:-). Minns verkligen den inte helt lätta biten:-). Och plötsligt en dag satt en manlig överläkare och nästan somnade när vi jobbade, han hade varit uppe flera nätter och sytt till sina pojkar, jag nästan svimmade över analysbordet:-), fast vi är ju jämlika man och kvinna förstås, så undrade jag ändå om inte frun hjälpte till, hon visste inte vad nål och tråd var sa han, hon var smart att hantera detta tydligen;-)

Steel City Anna sa...

Kan inte ladda filmerna :(

Saltistjejen sa...

UNDERBART!!!
Såklart du ska vara stolt!!
:-)
KRAM!

Maria sa...

SÅ SÖT !! Jättefint och det är så kul att filma sådant här. Det kan man se om och om igen ..
Även när de är stora gillar det sådant!
=)

Emma sa...

åh! Underbart. Jag skulle säkert sitta och gråta - blir alldeles rörd av att se N trots att jag väl egentligen inte känner henne...men lite grann känns det som att jag gör det. Vad roligt! Klart ni ska vara stolta alla tre (fyra? hehe)

iaz sa...

Fina N, va duktig hon är. Och vad hon har växt sedan jag såg henne sist. Måste väl nästan vara 2 år sen nu sedan jag såg henne eller nåt sånt? Förstår att ni blev stolta =) Kul att N gillade det åxå. Kram!

Camilla sa...

Underbart! Inte helt lätt att agera samtidigt som man ska sjunga.
Kul att N hittat något som hon tycker är så roligt. En framtida musikalartist? ;)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...