onsdag 21 augusti 2013

Du kan kalla mig syster, storasyster

Nej, bebisen har ännu inte behagat titta ut. Lever rullan i magen just nu. Sparkar och har sig så jag ibland får riktigt ont. Det är en livlig bebis det här. N var aldrig lika aktiv så det ska bli intressant att se hur bebisen beter sig när han/hon är ute...

För några veckor sedan beställde vi en överraskning till N, ett halsband med hennes namn och ett hjärta där det står "Big sister". Nästan likadant som halsbandet här under. Med Ns namn så klart och ingen prinsesskrona...


Vi förklarade att det är en speciell present, eftersom hon är storasyster nu. Hon blev väldigt glad över presenten. Och numera får vi inte kalla henne N eller hennes smeknamn som börjar på O. Nej, nu måste vi kalla henne Storasyster och inget annat. Absolut inte hennes namn. BARA Storasyster. 

Nyss låg hon på sängen och höll om halsbandet, blundade och önskade högt:
- Jag önskar att bebisen var här nu!

So do I, so do I! tänkte jag för mig själv. 9 kommentarer:

Maria sa...

Åh så spännande även för "storasyster" .. närmar sig nu! Lycka till med allt!
:)

Kevlarsjäl sa...

Jag är imponerad att du verkar så cool och må så bra. Själv så har jag 116 dagar kvar till BF och jag är SÅ less redan nu. När det är 16 dagar kvar brukar jag definitivt inte vara så cool som du. Utan mer - åh vad långsamt tiden går, jag är en flodhäst, kommer den inte snart, jag orkar INGENTING. ;)

Steel City Anna sa...

Gulligt! Den är väntan på slutet verkar jobbig. Hoppas det inte är lika varmt nu?

iaz sa...

Vilken fin och betydelsefull present! Förstår att N blev riktigt glad =) Och hon är ju en storasyster numera. Inte många dagar kvar nu till liten kommer =) kram

Camilla sa...

Så gulligt att hon längtar efter bebisen. Spännande förstås att bli storasyster. Hoppas att hon inte blir besviken när bebisen väl kommit och stjäl en massa av hennes föräldratid.

Min plats i solen sa...

Och vilken storasyster sedan! Den bästa. Och det är klart att hon numera går under namnet storasyster. Har man nu en titel så gäller det ju att använda sig av den. ;)

Ta hand om er alla fyra och så håller jag tummarna för att ni snart får hålla lillasyster eller lillebror i era armar.

Kram Lotta

Monica sa...

Fint! Och hen vill nog ut nu, kan ju inte göra något annat än att sparka och sparkas:-). Blir nog snart en bebis till storasyster:-)

Anna Ström Åhlén sa...

Kul att ha hittat den här bloggen!

Jag förstår att storasyster är otålig. Jag har själv tre pojkar. Det är länge sedan de var bebisar nu men jag minns förväntan och omställningen när familjen skulle bli större.

Lycka till med allt! Fortsätter följa dig här.

Anonym sa...

Gullungen!!

Anna Granström.

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...