torsdag 29 augusti 2013

Väldigt fint

Dottern gjorde sitt allra bästa igår för att göra min dag speciell. Redan på morgonen när hon vaknade sjöng hon för mig det första hon gjorde. Sedan svirade hon om till prinsessutstyrsel och frågade när partyt egentligen skulle starta?Vi hade inget direkt planerat för dagen, utan skulle ta det lugnt. Hon blåste upp ballonger och ritade blommor som jag klippte ut som dekoration. Kämpade riktigt hårt för en feststämning med andra ord. Vi spelade lite spel, gick till lekparken och sedan biblioteket. På biblioteket blev vi fast en lång stund eftersom det började vräka ned regn. SÅ mycker regn att det började läcka in i byggnaden. När regnet lugnat sig lite passade vi på att skynda hem. Som tur är ligger det ganska nära hemma!


Vi beställde god mat, och efteråt bjöd dottern på en uppvisning. Det var högläsning och dans och lite lekar innan det var läggdags. Maken och dottern överraskade också med en fantastiskt fin present; en ny handväska! Som jag behövde en ny! Den senaste köptes för tre år sen och är sliten och inte alls som den brukade vara. Jag blev väldigt glad!När jag la dottern på kvällen sa hon:
- I really tried to make it a special day for you, mamma.

Och, åh, om hon bara visste hur speciell dagen blev! 

11 kommentarer:

Villa Freja sa...

Gullunge. Det låter som om du fick en fantastisk dag.

Camilla sa...

Dottern hon vet hur en födelsedag ska firas. Det viktigaste är ju att få känna sig lite speciell den dagen. Sedan spelar det ingen roll vad man hittar på; om det är lugn och ro eller kalas.

Anonym sa...

Din dotter är fantastisk! Snygg väska oxå!

Anna Granström.

Hanna Lans sa...

Oj, vad söt hon är!

iaz sa...

Härliga lilla N, så go och omtänksam! Ni har gjort ett bra jobb med uppfostran ;) Men hon har ju att brås på =) Önskar jag kunde varit där och delat dagen med dig. kram!

Steel City Anna sa...

Supersnygg väska! Och vilken gullig dotter :)

Monica sa...

Stort grattis! Jättefin väska och underbar dotter-:), kramar till er båda!å

Sandra - Breakaway sa...

Åh, gu så gulligt :)

Kattas Betraktelser sa...

Härlig uppvaktning!

Cinnamon sa...

Grattis i efterskott! Vilken fin väska du fick och vilken underbar dotter du har!

Jag har förresten äntligen läst The Passage som jag fick av dig i bokbytet Vårig lyx för två år sedan. I loved it! Tack igen! :)

Anonym sa...

Grattis Grattis! Så söt hon är!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...