söndag 11 augusti 2013

Konstigt?

Visst är det konstigt att det ofta ser värre ut efter städning än före? Igår tog vi en rejäl städtur i vårt kök. Jag och maken i köket i sex timmar. Och vi har inte något jättekök, utan ett riktigt riktigt litet kök, men det var väldigt smutsigt. Vi städade under, bakom. bredvid, upp och ned. Nu ser KÖKET fint ut, men sen resten då? Det får vi fortsätta på idag. Nu är det i alla fall "vanlig" städning som gäller. Plocka undan, damma av och så golv. Det känns skönt. Snart är vi helt klara.
På torsdag kväll/natt kommer N hem igen och då är det fullt ös medvetslös.

Idag har jag lite träningsvärk i händerna och axlarna. Det var ett tag sen jag "tränade" så här mycket! Men det var värt "smärtan". Nu vill jag inte ens gå in i köket eftersom det är så fint och jag inte vill stöka till...Tragiskt. Får väl bli hemkörd mat resten av livet...

ps. Bilder på bloggen uteblir lite eftersom min mobiltelefon, aka kamera, har bestämt sig för att pensionera sig. Ny telefon inväntas. Fler bilder kommer då telefonen behagar komma...

7 kommentarer:

Sara sa...

Ja det där med städning kan bli lite konstigt ibland. :) Men så skönt när det är gjort. Ungefär som träning. Ganska jobbigt under tiden men vilken känsla man får efteråt!! :)

Sv: Ja jag har 40h-veckor nu. Det blir ju långa dagar men så värt det då jag kan känna mig helt ledig när jag är hemma. Vi kan jobba in tid (t ex inför klämdagar och så). All tid skrivs upp och vi har flextid, vilket är bra då man kan behöva åka tidigare ibland.

Martina sa...

Haha du får iallafall med dig maken på din städning. Jag hann inte "boa" innan förlossningen så när vi kom hem från BB så vilade jag lite och sen på kvällen kastade jag ut 2 hyllor och rensade ut massor av böcker.
Eller hyllorna hamnade i hallen för utlyft till soprummet och sen somnade jag i soffan så maken fick göra det :-)

Monica sa...

Väldigt skönt när det är gjort och ser ingen annan det så vet man själv hur fantastiskt fräscht och fint man har:-)

Villa Freja sa...

Det är en fantastisk känsla när det är precis nystädat. Men det går fort utför igen tyvärr ;)

Min plats i solen sa...

Jag känner igen det där. ;) Jag håller just nu på att röja ut ett rum som har kommit att bli lite av förvaringsrum här hemma och jag tror att det för tillfället är mer kaos än vad det var då jag började. Jag fastnar i sorterande och minnen. Hrm, jag får helt klart bli lite mer organiserad och hårdare i mitt röjande. ;)

Härligt att N snart är hemma igen. Kramkalas och full rulle. Och dessutom snyggaste köket i stan. Kan inte bli bättre.

Kram

Kattas Betraktelser sa...

Vissa saker i ett hem är mer kämpigt att städa, t ex storstäda köket! Men nu är det gjort!

Anonym sa...

Haha, just därför jag aldrig städar :D

Snart kommer N hem, vad härligt!!

Annagranstrom.wordpress.com

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...