torsdag 12 april 2012

Men typiskt!

Jag har fått prova på Lovefilm genom Smartson och fick hem två filmer jag hade på min lista. Som jag skulle se i helgen. För att vara på den säkra sidan slog jag på filmerna, en efter en, för att se vad det kunde vara för filmer. På papper verkade de bra. Men i verkligheten? Nae. Besviken! De skickas tillbaka. Kanske är jag aningen fördömande, och snabb att rata, men jag känner mig själv. Jag vet vad jag vill ha och jag tänker inte slösa bort två timmar på nåt som inte ens är halvbra.
Nu är det alltså kris. Vad sjutton ska jag kika på ikväll? 
Det här inläggt kan ni arkivera under "Dagens i-landsproblem". 


Och för er intresserade där ute: min yoghurt var slut i morse. Panik! Vad ska man äta till frukost då? Jag såg så mycket fram emot att käka min yoghurt, min fruktansvärt goda musli, hacka i lite frukt, nötter och caco nibs...Gah. Tog fram min kesokaka jag slängt ihop tidigare i veckan. En sån där nyttig sak. Lite varma hallon. Och vips! Hade jag en frukost som inte alls var i närheten av min yoghurt och musli...awww...Var är mitt entourage när jag behöver det? Som kutar till världens ände på morgonkvisten om det så skulle vara nödvändigt?

9 kommentarer:

Marina sa...

i-landsproblem kan vara nog sa besvarliga!

Saltistjejen sa...

Hahaha! Men det är ju iallafalll FREDAG!!! :-)

Husfrun sa...

I-landsproblem kan vara nog så jobbiga att hantera när de dyker upp.

Jojjo sa...

Det är ju fredagen den 13e, får hoppas yoghurten som var slut är det värsta som händer idag!

Jojjo sa...

Plus: Vill gärna ha recept på kesokakan!

Duktiga Tjejen sa...

Jag åt alltid yoghurt till frukost innan jag blev gravid, och nu kan jag inte äta det. En halv deciliter och jag får jordens halsbränna för att det är så surt. BRÖÖÖÖL vad jag saknar yoghurt! Börjar bli sjukt trött på bröd bröd bröd BRÖD BRÖD. har snart gått igenom hela sortimentet. Vissa dagar äter jag mackor till ALLA måltider. Jösses.

kesokaka låter spännande, vill också ha recept.

Stef sa...

Jobbigt läge! ;) Hoppas du hittar en bra film och att du har yoghurt imorgon! kramar

Steel City Anna sa...

Love film är himla bra tycker jag :) Ju fortfare man skickar tillbaka ju fortfare kommer ju en ny film som kanske är bättre :)

dianasdrommar sa...

Fredag den 13:e kanske var det därför...hoppas lördagen blir desto bättre kramar Diana

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...