torsdag 19 april 2012

På vift

Idag befinner jag mig inte på jobbet som jag brukar. Nej, jag har fått lyxen att få gå på föreläsningar! Hela dagen idag och hela dagen imorgon. Ja, även en lördag. Jag får i alla fall ledigt en annan dag och det är skönt. Föreläsningarna är i hufvudstaden av alla ställen så idag blir det tåg. Innan jag åker iväg till förskolan med dottern kommer jag att offra något till tåggudarna för säkerhets skull. Är det safe att elda på balkongen klockan halv sju? Bara en gammal liten tågbiljett och nån papperslapp med önskningar om tåg i tid och ATT de går. Inget stort alltså.

Imorgon ska jag iväg redan klockan 05 på morgonen. Ni hörde rätt. En lördag vid 05. Inga tåg som går från mig till storstaden så att jag kommer i tid annars. Jag får åka till en annan stad med buss, vänta en stund och sen ta tåg därifrån. Egentligen borde att åka 05 på morgonen en lördag kvala in så att man får ledigt två dagar  istället för en som kompensation. I min bok i alla fall. Well, jag kommer väl till jobbet på måndag mycket klokare och visare. Det är ju fint.
Ha en fin fredag! Idag är det torsdag. För mig. 

Är det inte dags snart?

8 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Men så kul att få gå på föreläsningar. Vad handlar det om ? Är det något visst tema eller är det blandad kompott? Måste trots lördagens tidiga morgon och tågåkande kännas roligt att just du får representera din skola och gå!! :-)
Lycka till med SJ!

Marina sa...

Lördagsarbete till trots - skönt med något som bryter av den vanliga vardagen.

Husfrun sa...

Haha, underbart. Offra du en lugn tågbiljett så håller jag tummarna också. Ha så trevligt.

Min plats i solen sa...

Jag håller tummarna för att tåggudarna är på din sida och att allt går som det ska. Ha det så trevligt i huvudstaden och kom hem fulltankad med nya spännande tankar och insikter.

Trevlig helg på dig!

Kram Lotta

Ps. Nu längtar jag efter solvarma svenska jordgubbar. För även om de där som säljs i affärerna just nu är ok så går de inte upp mot the real thing i juni månad. :)

Emma sa...

Men vad roligt! Ok, kanske inte kul att ga upp superdupertidigt, men ibland ar det verkligen vart det!

Anna sa...

Ha en fin fredag du oxå!

Mrs Clapper sa...

Hoppas du har bättre tur med SJ än jag idag, 1.20 försenad. Signalfel så klart :)

Steel City Anna sa...

Lycka till i ottan :)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...