lördag 16 mars 2013

Priser. Jag vill tacka...


Casaannika som bloggar om livet som utlandssvensk i Spanien (mycket välskriven, rolig och väldigt informativ dessutom), har förärat mig med en fin bloggutmärkelse som jag tacksamt tar emot! Alltid roligt att bli uppmärksammad!
Den går ut på att svara på nio frågor och skicka vidare till fem andra fina bloggare där ute. Och det är klart att jag gör det!

Vad ville du bli när du var liten?
Jag vet faktiskt inte vad jag ville bli när jag var liten, mer än att jag ville bli mamma. Senare, i början av tonåren visste jag att det var lärare jag skulle bli.

Vad är du idag?
Idag är jag både lärare och mamma.

Vart vill du helst resa?
Just nu går längtan hem till Sverige och familjen där.
När det är gjort vill jag resa lite överallt på jordklotet.

Var ser du dig själv om fem år?
Om fem år...Det är en väldigt lång kort tid dit. Då arbetar jag som lärare i New York, en framgångsrik sådan.

Rött eller vitt?
Hoppas vi inte snackar om vin, för det dricker jag inte. Är det färg så rött, helt klart.

Sommar eller vinter?
Sommar! Vinter, blä och usch och fy!

Skog eller hav?
Denna var svår. Det beror ju på vad man ska göra vid de ställena. Är det bara för att "hänga" så är det nog havet som gäller. Fast inte PÅ havet, på en klippa nära havet.

Vad gör dig ledsen?
Ganska mycket gör mig ledsen.

Vad är det bästa du vet?
Det bästa jag vet är att spendera tid med min man och dotter och inte göra någonting speciellt. Bara skratta och busa, äta god mat och se en bra film.

Jag skickar denna utmärkelse vidare till dessa fem fantastiskt fina bloggare:

Steel City Anna som bloggar om livet i England både med glimten i ögat och allvar i språket. Vardagsbetraktelser blandat med anekdoter, poesi och vackra bilder. Dessutom gillar hon listor av alla de slag!

Min amerikanska resa är på väg över till USA, förhoppningsvis snart. I väntan på det bjuder hon på en vild blandning av inlägg om vardagsliv, livet med ett förhållande på distans och de problem som uppkommer i ansökan om visum till USA. Det är en lång resa...

En bok om dagen bjuder på många och bra boktips. Inte nog med det, är man sugen på stickning är det óckså denna blogg man ska besöka. En mångsidig lärare som skriver ärligt om de böcker hon läser, vilket är uppfriskande. Jag har hittat väldigt bra böcker via henne!

Monica vet man aldrig var man har. Hon skriver inlägg om vitt bredda ämnen och man vet inte vad man ska hitta när man kikar in hos henne. Det är blandat med politiska inlägg, matinlägg, filosofi och härliga minnen. Det enda man kan vara säker på är att man absolut får med sig en "feelgood-känsla" när man lämnar hennes blogg!

Enjoying the big apple skrivs av Sarah som varit förälskad i NY väldigt länge. För drygnt 1,5 år sedan flyttade hon hit och studerade. Hon skriver om sitt liv i den stora staden, med inlägg om allt från kulturella upplevelser till kulturkrockar och studier, arbete och jakt på en fast punkt i tillvaron. Mycket underhållande!

5 kommentarer:

Monica sa...

Tack Trillingnöten:-), nu har jag bloggat och länkat också, kul!

En bok om dagen sa...

Men åh, din raring! Tack för snälla ord! :-)

Husfrun sa...

Du visste ändå tidigt vad du ville bli. Ha en fin kväll... Fast kom just på att ni inte har kväll just nu ;)

Steel City Anna sa...

Tänk att du blev både mamma och lärare :) jag ville bli bonde, får se hur det blir i framtiden haha. Tack för award och bloggtips!

Kim M. Kimselius sa...

Grattis!
Vilka roliga frågor och informativa svar. Nu känner jag dig lite mer.
Kram Kim

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...