lördag 30 mars 2013

Premiär!

Det var på något darrande ben som jag idag gick ut med - Vårjacka! Jag gick först en runda till mataffären för att inhandla lite mat till imorgon. Då hade jag på mig vinterjacka och mössa. En svettig timme senare var jag hemma och bestämde mig för att testa vårjackan vid nästa utflykt. Till en början kändes det något kyligt (jag kan ju heller stänga jackan längre på grund av växande mage!). Med tanke på att vinterjackan varit min bästa vän sedan november är det ju inte så konstigt att det kändes lite kallt!
På vägen hem hade kroppen i alla fall vant sig vid det nya och det kändes faktiskt så pass varmt att jag skulle kunnat gå utan jacka. Men såna äventyr får det bli en annan dag. Ett steg i taget heter det ju.

/
Knoppar!

Vårskor!

Gräs!
Trevlig lördagkväll!

11 kommentarer:

Malin-Charlotta sa...

..plötsligt så händer det.. :)

iaz sa...

Va härligt att kunna ta på vårjackan! Jag fyndade en ny, en skinnjacka, igår på vägen hem från Salaresan, på SKinngubben i Köping. Dyrt fast billigt, satt perfekt och var riktigt snygg. Nu väntar jag bara på liiiite mer vårvärme och liiite mindre snö så jag kan använda den ;) Kram!

Husfrun sa...

Härligt. Jag funderar också på att skrota min vinterjacka för i år och ta fram en lite tunnare variant :)
Fortsatt glad påsk!

Hanna Lans sa...

Ok, då kommer våren hit snart också. Ni brukar ju vara en knapp vecka innan oss. Jag har fortfarande stora vinerjackan och fårskinnsmössan när jag går ut med vovven, men kan skippa vantarna. Kanskekanske att våren kommer i veckan?

Maria sa...

Åhh våren närmar sig ..
=)

Steel City Anna sa...

Haha, ja vi har börjat skymta lite gräs här också. Skönt att man kan bli glad av det lilla i tillvaron :)

Emma sa...

Ja, är det inte underbart!! Här är vi lyriska iom vårens intåg.

Är lite avis på knopparna, sådana har jag inte sett ännu. Men jag har tålamod nu när solen skiner och marken är snöfri - i stort.

Och magen din växer! :-)

KRAM till er

Min plats i solen sa...

Härligt! :) Här var det också vårklädsväder idag och jag som vill vara säkerheten själv tog på mig mössa och vantar just in case. Men det gick ju inte, jag höll på att svettas ihjäl. En skön känsla det där, första dagen med vårkläder. :)

Ta hand om dig vännen, ha en fortsatt fin påsk och klappa om magen.♥

Kram Lotta

Marina sa...

Våren är på gång på allvar alltså!

Anonym sa...

Våååår! Här är det kallt än... Jag svettades konstant som gravid förövrigt. Förra påsken var det vårjacka här som gällde. Jag kan ändå inte knäppa min nu, och kan inte skylla på graviditet...

Anna Granström.

Camilla sa...

Såå härligt första gången med vårjacka, första gången med vårskor, första gången utan jacka osv. Det finns hopp om att värmen kommer även i år.

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...