tisdag 26 mars 2013

Tisdag i punktform

- Dagens stora nyhet: New Kids On The Block (NKOTB) ger ut en ny skiva! De hundra år gamla killarna har äntligen tagit modet till sig att stiga in även i 2000-talet! Mitt favoritband när jag var typ 8-9 år. MEN jag hade aldrig hört en enda sång just då. Bandet råkade bara vara populärt bland mina vänner och då ville ju inte jag vara sämre. Fotnot: De har säkert gett ut nåt mer sen 80-talet, men jag har ingen koll.

 

- Påskvecka minsann? Här är påsken inte nämnvärt stor. Visst finns det påsksaker att köpa, speciellt godis och påskkorgar till barnen (korgar fyllda med lite godis och leksaker, färdigställda), men sen är det ganska tomt. Barnen har ledigt från skolan, men lovet kallas "vårlov" och inte "påsklov" som hemma i Sverige. Inga extra lediga dagar för de som jobbar utom skolan heller. Vi brukar normalt inte tokfira påsk i alla fall, så för oss kan det kvitta...

- Våren är seg. Jag kommer ihåg vissa år när träden var gröna sista veckan i mars och allt slog ut lagom till första april. Det ser inte så lovande ut i år. Värmen har tack och lov stigit uppåt, nu är det mer regn än snö. Trots att de hotade med snö igår! Det blev regn och det verkar som om det blir mer regn idag. Oss passar det bra för vi ska bara vårstäda, kasta grejer, omorganisera och jobba hårt. Hela veckan lång.

Happy Tuesday!


8 kommentarer:

Husfrun sa...

Å, även mitt favoritband från när jag var liten :) så skoj.

Marina sa...

Här är faktsikt fredagen ledig, så lite påsk är det ju i alla fall...

Emma sa...

NKOTB har varit ute på turné som NKOTBSB -alltså New Kids on the Block OCH Backstreet Boys i flera år nu. Men nu är det alltså originalgruppen som gör come back.

Jag är några år äldre än du och bodde i luleå när det begav sig. Hade varit i Stockholm en vecka och när jag kom tillbaka var klassens alla tjejer besatta i gruppen.vi var tweenies typ 11. Man skulle ha en favorit, de flesta hade Joe eller Jordan. Min bästis hade sitt rum tapetserat med affischer och Joeyjoe's mun var sönderpussad på varenda en eftersom hon pussade honom gonatt varje kväll. Sen RISTADE hon in hans namn med RAKBLAD över hela armen ngn gång när tweens började bli teens. Sanslöst. Lite senare bytte hon och blev punkare istället - jag antar att hon fick andra ristningar!

Jag hann aldrig haka på hypen. Minns att jag valde Wahlbergaren som min favorit bara för att han inte var tagen av ngn av mina klassisar men jag blev aldrig besatt. Struttade runt och trodde att jag var mognare än alla andra - vilket på andra sätt skulle visa sig inte vara fallet haha.

Vi ska måla ägg här hemma och jag funtar på att göra en påskutflykt eller nåt. Men det är ingen stor grej här heller - man kan ju åka på egg hunt om man vill. Får se.

Kim M. Kimselius sa...

Ja, här är det inte bättre väder, i morse hade vi -10 och vi har fortfarande mycket snö kvar och då bor jag i SÖDRA Sverige: Blekinge!
Ha en fin Påsk!
Kram Kim

Maria sa...

Ja nu vill vi ha riktig VÅR!! Som det är nu kan man ju knappt plantera ut lite påskliljor/penseer som jag alltid brukar göra till påsk...
Ja ja påsk blir det ju ändå! Och våren kommer väl hoppas jag snart, hos oss båda!
=)

Saltistjejen sa...

Hahaha NKTOB!! Ja du de hade jag nästan glömt. Enda s.k boybands jag har gillat var "Take That" och "BoyZone" (hette de va?!?!????) varav det senare mest var för Ronan Keating om var lika snygg som hans röst....! :-)
Låter skönt med ordentlig vårstädning också! Hoppas att ni har det bra och att det här lilla lovet ändå kan vara något ni kan njuta av tillsammans.
KRAM!

Kevlarsjäl sa...

Oj vilket NKOTB-fan jag var för hundra år sedan!

Har tappat bort din blogg någonstans. Mycket dumt. Hittade din träningsblogg, upptäckte att du är gravid - GRATTIS! - och att du slutat blogga. Nu har jag lagt till denna istället och kommer absolut fortsätta följa dig.

Åker till NY i maj. Vore kul med tips! Kram

Malin-Charlotta sa...

11 minus i Svedala imorse. Våren dröjer! Önskar ni får en fin påsk med massa kärlek i, Trillan!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...