måndag 14 april 2014

Tänk om..

...tänk om New Yorks sommar kunde vara som de fantastiska dagarna vi hade i helgen? 20-25 grader varmt, en lätt varm bris, lagom stark sol och massa härliga skratt! Lördagen bjöd på besök från den lilla tjej som jag satt barnvakt åt förra året (och hennes mamma så klart). Tänk att jag träffade henne första gången för snart ett år sen, då hon bara var 2.5 månad gammal. Nu är hon över ett år! Det var verkligen roligt att få krama om henne lite grann. Vi gick så klart till parken en stund, gungade med de små, pratade och hade det väldigt trevligt allihop.

I söndags blev det en längre tur till parken. Till och med lilla H, som vanligtvis inte brukar sova längre stunder i vagnen, passade på att ta en lång lur i det fina vädret. Storasyster trivdes som fisken i vattnet och sprang hit och dit och lekte. Både ensam och med andra barn. Solen sken så underbart. Jag tror till och med att jag fick lite färg!

Gungan är himla rolig!

Träden börjar bli gröna.

Tänk att pinnar är så roliga att leka med :)

En sån där bil kanske man skulle skaffa och glida runt i?

Barfotaväder till och med!
Den här veckan och halva nästa vecka är N ledig från skolan. Vi har planerat in lite aktiviteter de dagar som vädret tillåter (så klart blir det något kallare och en dag med regn, men annars ser det strålande ut) och så mycket slappa så klart. Det är man värd när man har lov (och även vi föräldrar som slipper vara uppe före tuppen varje vardagsmorgon!)

4 kommentarer:

iaz sa...

Låter som ni verkligen haft ett härligt väder! Värmen är på väg här och de utlovar soligt påskväder, iaf en del. Hoppas de har rätt ;) kram!

Monica sa...

Vad skönt med sommarvärme, inte en dag för tidigt! Vilken härlig "gungbild", jag riktigt känner hur kul det är, och så söt:-). Så bra att kunna vara ute och leka och inte frysa för era små raringar.

Steel City Anna sa...

Gud vad söt han är! Gunga är roligt, tycker jag fortfarande men får inte plats haha :)

Anonym sa...

Härligt det verkar!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...