lördag 6 juli 2013

En lång kort helg

Kan något vara så himla kort men samtidigt långt? Jag vet inte. Min graviditet till exempel. Den känns väldigt lång, men ändå har den gått snabbare än den första. Visserligen är man ju något mer upptagen när man redan har ett barn att ta hand om.

Den här helgen är en lång helg som har känts kort, men ändå inte. I fredags gick vi till lekparken och lekte i vattenspridarna. Det var en riktigt, riktigt varm dag, men i skuggan i sällskap av vattenspridare så kändes det riktigt behagligt. Turen avslutades med en sväng till ett nytt ställe iområdet som säljer frozen yoghurt i alla smaker. Plus att man kan lägga till olika sorters toppings.
Gott!
Klart man ska vara lite cool när man ska till parken liksom.

Blött och alldeles underbart roligt!

Frozen yoghurt är verkligen gott!

Kolla bara! Jag älskar toppings!

Idag, lördag, gick vi upp tidigt för att åka till en enorm leksaksaffär som heter FAO Schwarz som ligger på Manhattan. Målet: köpa en nallebjörn till bebisen. N fick ju en nalle därifrån när hon var liten och vi ville ha en liknande (plus en mindre nalle också, precis som N har). Tyvärr hittade vi inte det vi ville ha exakt, utan bara en liten nalle som vi köpte. Den andra beställer vi på nätet istället.
N fick en ny docka med lite kläder. Hon älskar den! Det finns också mer kläder att köpa till den. Bland annat på Etsy.com, där man som företagare kan bli medlem och lägga ut sina produkter. Det mesta, om inte allt, är handgjort och väldigt unikt. Kläderna till dockan är dessutom billigare än i affären, plus att de är unika. Inga massupplagor.
Här är hon med Skylander gjord i lego. Jag har ingen aning om vad Skylander är, men N har koll. Plus att hon kikar lite på killarna som är bredvid henne (de är inte i bild), för de RÖR vid Skylander och det FÅR man inte påpekade hon. 

När vi kom hem packade vi Ns väska, för tidigt imorgon bitti åker hon med faster och make till Seattle. Samtidigt verkar det som om jag kommer att bli erbjuden mer jobb under sommaren. Vilket känns bra också. Lika bra att passa på att jobba så mycket som det bara går innan bebisen kommer och medan dottern är iväg. Dessutom ska vi passa på att städa lägenheten ordentligt, rum för rum, skåp för skåp under de här veckorna. Åka till IKEA en sväng och inhandla lite nya möbler till bebisen och dottern. Fixa ordning allt innan bebisen anländer. Jag vet inte, men jag har en känsla av att bebisen tänker titta ut nån vecka tidigare än beräknat. Av någon anledning. Kanske är det mest önsketänkande från min sida? Men bättre att ha allt i ordning i fall att.

Nu ska jag umgås med min lilla tjej innan hon åker.

6 kommentarer:

iaz sa...

Låter som en härlig dag i parken. Vattenspridare ska man inte underskatta =) Härligt med dockan med, roligt att N blev så glad. Kul att förbereda för bebisen med, den är ju så välkommen när den än vill komma! Roligt att få handla lite nytt och fixa. Du får meddela så fort han/hon kommer så kort kan skickas ;) kram!

Villa Freja sa...

Åh vad gott det låter. Godare (och nyttigare) än glass som jag tycker är för sött.

Marina sa...

Det kan vara ett önsketänkande, men som du sa, kanske lika bra att vara beredd, omutifallomatt...

Camilla sa...

Den toppingen såg spännande och god ut.

Steel City Anna sa...

Bråda dagar! Hoppas du hinner vila lite också innan bebisen kommer. Bra att hon sa åt pojkarna :)

Monica sa...

Önskar N en riktigt fin "semester" och att du hinner vila ibland också som sagt, du ska nog gå på din känsla (jag tror man vet sådant) att bebisen kommer någon vecka tidigare och det är säkert bara skönt:-)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...