onsdag 17 juli 2013

Lettermanäventyr

Igår var det dags att gå på inspelningen av Late Show med David Letterman. Jag måste säga att vi fick väldigt fint bemötande överallt. Först fick vi stå i kö för att få våra biljetter som vi vann förra veckan. Det tog inte alls lång tid, vilket var tur eftersom vädret var riktigt hett - igen.
När vi hämtat upp biljetterna och var på väg ut, möttes vi upp av en tjej som såg att jag var uppenbart gravid och erbjöd oss "preseat". Jag hade inte riktigt koll på vad det kunde vara, men hon förklarade att det innebar bland annat närhet till toalett. Toalett var det enda jag behövde höra. Jag var såld! Som gravid är toalettbesöken väldigt frekventa.

Vi kom tillbaka en halvtimme senare och blev visade till ett rum strax utanför studion där vi fick stolar att sitta på. Det var jag och pensionärerna och nån annan gravid kvinna. Alldeles invid fanns också toalett. Gudasänt! Lite senare kom VIP-gästerna som fick stå i mitten av rummet. Vi fick sitta i rummet ungefär 45 minuter. Riktigt bekvämt. De andra 250 gästerna stod utanför och väntade. Några tjejer förberedda oss på hur vi bäst skulle hjälpa showen med applåder och skratt. Och vad man inte får göra (ta kort till exempel).

Till sist blev vi guidade in i studion och blev tillvisade våra platser. Hög musik, bra stämning och en "uppvärmare" som förberedde oss inför showen. Precis innan det började kom David Letterman själv ut och hälsade oss välkomna och drog ett par skämt. Sedan var det fullt ös i nästan 90 minuter.
Gårdagens gäster var:

Bill Maher


Han är komiker och programledare. Både jag och maken är stora fan. Mycket politisk och kontroversiell. Upprfriskande!

Därefter kom skådespelerskan Poppy Montgomery


Hon har varit med i serier som ex "Without a trace". Nu spelar hon huvudrollen i serien "Unforgettable".

Och musikgäst var Pokey Lafarge.


Inte direkt min kopp te om jag säger så, men alltid är det någons musiksmak så...
När jag var på inspelningen av "Saturday Night Live" var musikgästen My Chemical Romance. Då hade jag ingen aning om vilka de var och gillade väl inte musiken heller. De visade sig bli ganska stora så småningom.

Sammanfattningsvis kan jag säga att det var en trevlig upplevelse och väldigt roligt. Showen är roligare som livepublik än att sitta hemma i soffan och titta!

6 kommentarer:

iaz sa...

De kan verkligen det där med service för gravida och pensionärer i USA =) Härligt att höra! Kul att få gå på Letterman med, särskilt när man vunnit biljetter =) kram!

Amy sa...

Jag är inte alls avundsjuk. Inte det minsta, *surar* ;-)

Steel City Anna sa...

Låter kul! Jag tittade jämt på Letterman när jag var yngre, tror det gick på ZTV.

Kattas Betraktelser sa...

Låter som en trevlig kväll! Bra att du fick nära till det heligaste, toaletten! Schysst av dom.

Marina sa...

Kul att ha fått vara med "på riktigt"

Villa Freja sa...

Det låter riktigt, riktigt roligt :)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...