söndag 21 juli 2013

Praise the lord!

Det varma vädret har äntligen gett upp! Idag är det bara drygt 30 grader, men absolut inte lika hög luftfuktighet eller stark sol. Det är till och med molnigt. Känns fantastiskt!
Hela nästa vecka ska det vara liknande väder och det passar perfekt. Vi har lite att stå i nästa vecka. Ultraljud igen, jobb och eventuellt lite övningskörning. DET ser vi fram emot.

Idag gick jag ut i det sköna vädret. Till Target för att inhandla lite födelsedagspresenter. Min systerdotter och systerson fyller år alldeles snart och paket ska skickas över Atlanten. Jag hittade inte riktigt det jag sökte, men det gick bra ändå. Måste se till att skicka tidigt i veckan. Här vet man aldrig med posten. Sist jag skickade något tog det fyra dagar. Paketet före det tog två veckor.


3 kommentarer:

Monica sa...

Låter skönt med bara 30 grader:-), luftfuktigheten är värst antar jag så skönt för dig om det blir lite torrare i luften.

iaz sa...

Skönt att vädret gett med sig lite iaf. Här har det varit 25-28 grader hela veckan :-) Bra första semester veckan :-) lycka till med allt. Kram

My sa...

Låter lite mer lagom med 30 grader, hoppas det håller i sig!

Känner igen det där med posten. Belgiska posten är inte särskilt bra, och jag har förlorat många paket genom åren... :(

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...