tisdag 16 juli 2013

En magisk sommarkväll

Jag och min vän S trotsade hettan igår och begav oss ut på äventyr i Central Park på kvällskvisten. Varje år gör New York Philharmonic Orchestra (orkester) en turné kring de större parkerna i New York och spelar gratis för invånarna. Givetvis sponsrat av diverse människor och företag. Ändå. En tradition sedan 1964. Det är roligt för de/oss som kanske inte brukar köpa biljetter och ta oss till konserter.

Gårdagen var riktigt het, uppåt 30-35 grader men kändes som varmare. Det var ändå riktigt behagligt i skuggan och där vi satt.
Så här tomt var det när vi kom runt halv sju på kvällen. På den här sidan. Bakom oss satt massor med andra. 

När konserten var på väg att börja hade folkmassan ökat något!

När mörkret började lägga sig blev utsikten om än vackrare. Det här är fotat bakom oss.

Konserten avslutades med ett magnifikt fyrverkeri.
Alldeles magiskt var det att sitta i mörkret i parken och lyssna på denna fantastiska konsert. De är enormt duktiga att spela.
Ikväll spelar de i vår stora park nära där vi bor. Men vi har annat för oss i eftermiddag/kväll. David Letterman står på schemat.

6 kommentarer:

Katta sa...

Vad trevligt!

Cinnamon sa...

Så mysigt! Avundsjuk! :)

Casa Annika sa...

Vad roliga saker du har för dig!

iaz sa...

Härligt med utomhuskonsert. Grattis är ju med bra så man får möjlighet att lyssna på musik man annars inte skulle höra på. Kram

Anonym sa...

Så kul med både konserten och Letterman! Impad att du orkar hålla igång, gravid och i värmen (hatade värme som gravid! Gjorde mig ännu mer illamående...).

Anna Granström.

Camilla sa...

Vilken grej, så mysigt det låter. Musik gör sig bäst ute i sommarnatten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...