söndag 10 januari 2010

Inget nytt

Egentligen har jag inget nytt att rapportera :) Igår var jag mest hemma. Vi var ut en sväng till apoteket och till affären för att handla lite. Det var allt. Sedan undrar jag vilket barn vi tog med hem från pappa i fredags. Den som kom med oss är väldigt busig och gnällig och rörig. Är det någon som saknar ett barn? För jag vill gärna ha tillbaka min dotter.
Det är säkert mig det är lite knas med. Jag har ont lite överallt och min man är fortfarande sjuk. Det är svårt att ha tålamod då. Idag blir säkert bättre :)

4 kommentarer:

Jag... sa...

Krya på er!

Saltistjejen sa...

Oj!!
Du det där med barn som inte är så som man själv känner att man orkar med är nog vanligt. Vår lilla tjej är ofta väldigt aktiv och det händer väldigt ofta att man känner att "nej, nu orkar jag inte mer.." Men man har iallafall lyxen att vara TVÅ föräldrar och då kan man ju til viss del hjälpas åt. Nu är ni båda sjuka och då blir det självklart genast annorlunda. Sådant är tufft. Hoppas att ni båda snart känner er bättre! För allas skull.
Kram!

gunilla sa...

hon känner att något hänt,men hon får gärna komma till mommo någon timme så ni får vila o sova en stund,ni behöver inte va på jobbet bara för att hon ska va här,,ni behöver vila oxå gumman/mamma

Trillingnöten sa...

Saltis: Ja, men visst är det så? Aktiva barn! Ibland tror jag att det är fantastiskt bra för barn att gå på förskola. De får ut en massa energi där :) Men vi ska skaffa lite playdates nu...

mamma: Tackar :) Det behövs ibland! Också får Ns skull. Hon är nog uttråkad av sina gamla föräldrar :)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...