fredag 8 januari 2010

Seriöst trött

När jag tittar ut på kvällarna ser jag fortfarande en massa adventsljusstakar som lyser i fönstren. Jag vill bara spy. När Annandagen är förbi då orkar jag inte med jul mer. Jag vill starta på nytt. Att folk har kvar sina julgrejer till Knut kan jag inte förstå. Varför? På nyår skriker ju Jan Malmsjö ut att man ska "ut med det gamla och in med det nya". Precis! Go Jan!
Det är bara mysigt med julstakar i december. Så är det.

3 kommentarer:

my sa...

Måste, till min egen förvåning, säga att jag håller med dig. Jag är uppväxt i en "hållafastijulensålängesommöjligttillvarjepris"-familj. Men i går när jag var nere på stan och såg alla en miljon julpynt som fortfarande hänger överallt så blev även jag lite trött...

Saltistjejen sa...

Håller med dig.
Fast än har jag inte orkat ta ner vårt lilla julpynt. och slingna får nog vara uppe ett litet tag till för den lyser upp så varmt i mörkret. Men "rent" julpynt vill jag ha ner snabbt.
Och istället ha t ex tulpaner! Men tyvärr har vi fått sluta med detta för katterna välter vaserna och äter upp blommorna....
Kram!

Trillingnöten sa...

My: Ja, men gud vad affärerna drar på. Förra helgen var jag i gallerian på stan och då spelade de fortfarande julmusik! Ge upp :)

Saltis: Jo, det röda tycker jag är mysigt. Det värmer. Och det är ju inte bara juligt heller. Men tomtarna får dra ned i kartongen och avdentsljusen!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...