Förvärma ugnen till 350 grader F (177 grader C). Placera hyllan i mitten av ugnen. Line 12 muffin stekpannor med papper foder eller spray med en icke-minnet vegetabiliska spray.
I en medelstor skål, vispa i ricottaost och sedan lägga äggen, ett i taget, slå långt efter varje tillsats. Tillsätt mjölk, vaniljextrakt och kyls och smält smöret, blanda väl. Ställ åt sidan.
I en stor blandning skål, vispa ihop mjöl, socker, bakpulver, salt och kakaopulver. Tillsätt ricotta blandningen av mjöl blandningen. Rör bara tills kombineras och sedan luckan i choklad marker. Ta inte över blanda smet eller tebröd kommer att vara hård när bakat.
Dela upp smeten mellan 12 muffin cups med två skedar eller en glass scoop.
Ställ i ugnen och grädda cirka 20 minuter eller tills lätt browned och en tandpetare införas i mitten av en muffin kommer ut rena. Ta bort från ugnen och placera på en tråd rack svalna.
Gör 12 ordinarie storlek tebröd.
(Ingredienser: Choklad Ricotta Muffins: 1 kopp ricottaost, 2 stora ägg, 1 1 / 3 kopp (320 ml) mjölk, 1 matsked ren vaniljextrakt, 4 matskedar (57 gram) osaltat smör, smält och kyls, 2 1 / 3 koppar (325 gram) allrengöringsmedel mjöl, 1 kopp (200 gram) granulerad vitsocker, 2 tsk bakpulver, 1 / 2 tesked salt, 1 / 3 kopp (35 gram) Nederländska bearbetade Kakaopulver sifted, 1 kopp (170 gram) semisweet choklad chips)
Lycka till!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar