torsdag 4 februari 2010

Att vara sjuk, eller icke sjuk - det är frågan

Jag vill inte bli sjuk. Speciellt inte vinterkräksjukan. No way. Igår när jag var inne i lärarrummet på första rasten kom en av mina elever och bad om en alvedon eftersom X inte mådde så bra. Jag gav honom det givetvis. Ont i huvudet kan ju alla ha. När sedan en annan lärare kommer in säger hon att X ligger på toaletten och spyr. What? Inte bra! Jag ska ju ha den klassen efter rasten liksom. Så när jag går ut ber jag honom gå till grupprummet och sitta tills föräldrarna kommer, vilket han gjorde. Men genast började jag må illa! Magen lät extra högt och illamåendet kröp fram...och jag tänkte att nu är det kört. Tills jag insåg att jag bara var hungrig. Nu håller jag tummarna att inget kommer så småningom. Har ni haft vinterkräkis nån gång?

5 kommentarer:

anna sa...

http://fruganjanssonsresa.blogspot.com/

såg nu att du har en recept-blogg, trevlans. alltid kul med inspiration från andra.

my sa...

Usch! Vinterkräkis är INTE kul! Brukar få det ungefär vartannat år, ofta tack vare brorsbarn, och det är pest. Men det går över snabbt...alltid nått. Till skillnad från den här jävla förkylningen jag har dragit på mig som vägrar släppa - gah!

Håller tummarna för att du får behålla hälsan! :)

Ulrika sa...

Oh nej.... hoppas du ALDRIG får den sjukan. Fick den på planet till Sverige för drygt ett år sedan och blev så sjuk att jag nästan dog. På riktigt. Jag önskar inte min värsta fiende att gå igenom den pärsen. När det var som värst så ville jag faktiskt dö. Så illa kändes det. De flesta blir dock inte lika allvarligt sjuka som jag blev, men det visste du ju redan!

Tove sa...

Ja den har jag haft nån gång. *ryser* Jag hade den när jag var gravid med L, det va fan inte kul! Och även när jag var gravid med A hade jag den en gång... *suck* sen hade vi den nån gång till. Värst är ju när barnen får det och så kräks de kaskadkräkor rakt ut på väggen eller något annat i närheten! Hoppas ni klarar er! *kram*

Trillingnöten sa...

Alla: Yikes! Ulrika! Fy farao! Att det ens kan gå så långt att man nästan dör, det hade jag ingen aning om...jag ska akta mig noga. Sprita händena och sånt!
Men Tove! Vilken otur du har haft med kräksjukan, dessutom när du var gravid. Shit!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...