tisdag 9 februari 2010

En smärre hjärtattack

Igår när jag åkte hem med bilen kändes den lite skum att köra. Det började med att jag startade bilen och en gul lampa började lysa. Jag har ju ingen aning om vad det betyder i praktiken, men den har lyst förut. Jag vet att det inte är batteriet i alla fall. Och sist gick det att köra med den lysandes.
Sedan började jag köra och bilen hackade liksom fram. Men eftersom den faktiskt rullade tänkte jag att jag kunde köra hem. När jag då kommit en bit var jag tvungen att gasa upp till 70, men icke! Bilen hackade än värre och hotade med att lägga av. Därför körde jag in på en bensinmack och stängde av den och slog på den. Men samma sak igen. Gul lampa och hackning. Jag vågade mig på en tur till, jag var inte villig att ge upp. När det var dags för 70 km böjade bilen hacka igen och den vägrade mer än 50 km/h. Med gråten i halsen körde jag in på ytterligare en bensinmack och tänkte att nu är det minsann nog med den här jxxla bilen. Skroten nästa. Jag orkar inte!!
Jag parkerade i alla fall och startade igen. Den gula lampan lyste inte! Och när jag började köra var det som om bilen aldrig hade hackat! Tror ni hon blev rädd när jag i tanken hotade med skroten? För jag var allvarlig.

2 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Hahaha! Kanske fungerade det?!
Hoppas nu att den fortsätter köra dig felfritt!
Kram!

mamma sa...

ja men de är så mina bilar alltid fungerat skräm upp den reält en gång sen lovar jag att den går den vägar inget annat ordet SKROT har en konstig inverkan på bilar,,/mamma

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...