torsdag 25 februari 2010

Statistik

Igår läste jag i vår lokala blaska att antalet självmord i länet minskat denna vinter och man tror att det beror på snön. Den lyser upp lite mer och det påverkar tydligen människor positivt. Mmmm. Det var de första tre månaderna av snön. Nu återstår det att se hur många som tar självmord PÅ GRUND av snön (som ju inte verkar försvinna det minsta och kanske inte gör det förrän till midsommar) för att man inte orkar med den mer. Jag drömmer i alla fall om våren och sommaren nu. Helst igår. Min bil håller med mig.

4 kommentarer:

my sa...

Grattis till endast en 2:a! :)

Jag vet, visst är snön störig nu? Dalarna är fantastiskt, men inte när det är meter snö och snorkallt.

Man skulle kanske varit housewife på 50-talet i ett varmare land? Eller nja, egentligen är jag nog rätt nöjd med att vara 80-talist. Mina kompisar får väl lov att klaga över att jag är lite gammaldags av mig... haha.

Saltistjejen sa...

Hahaha! Ja du.... Med tanke på alla problem som verkat komma med snön också så kan man ju undra...

Tove sa...

Jadu, man är skapligt trött på den :) Men det är ju svensken i ett nötskal, vi är aldrig nöjda. Vi vill ha vita vintrar, när vi får det så klagar vi... Men det kanske kunde kommit sådär svenskt "lagom"? =)

Trillingnöten sa...

My: Det är mycket bättre att inte vara så mainstream som alla andra :) Kör på!

Saltis: Ja, verkligen! Man blir ju helt trött. Gissa hur många bilar jag ser som krockat, kört av eller som helt enkelt gett upp längs med vägen!

Tove: Ja, vad är det för fel på "lagom" vinter :p Perfekt är det då...lagom, lagom, lagom!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...