onsdag 3 februari 2010

Möten

Igår hade vi personalmöte på jobbet, som varje tisdag, och det kom upp en hel del crazy ideér. Jag kände mig lite negativ men vad sjutton. Gårdagens första skrattattack: tre dagar av läger med eleverna. Alternativt sova i skolan en natt. No way. No sleep. No tre dagar. Andra skrattattacken: ta en ledig dag på sportlovet för att måla om mitt klassrum. No way. I am faktiskt not working då. Och det är egentligen inte min uppgift att måla om, men jag kan göra det. På arbetstid. Så det var givande. Mycket nej blev det.

3 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Oj det var många förslag som kom!
Förstår att du var skeptiskt till dem. Inte för att jag vet hur det är att vara lärare men jag gissar att man känner sin arbetsituation bäst.
Kram!

Mia 17år och mamma till William & Marcus. sa...

Fin blogg du har :).

Trillingnöten sa...

Saltis: Ja, usch. Jag kände att jag gör tillräckligt på jobbet. Är med i Kamratstödjargruppen, tjej-och killgruppen, jobbar på fritids ibland när det behövs, har utvecklingssamtal efter skoltid, snart nationella prov med förberedelser- genomförande - rättning, musikansvarig, hemkunskapsansvarig, plus extra kurser och föreläsningar...så jag behöver min lediga tid och umgås med familjen :)

Mia 17: Tack, vad snällt!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...