måndag 27 september 2010

Födelsedagsfest

Helgen som var blev intensiv. Lördagen bjöd på matshopping, städning och tvättning. Hela dagen lång. Igår söndag var det danslek i storstan. N hade lika roligt som förra gången. Vid ett tillfälle skulle vi hålla varandra i hand allihop, i en stor ring. N fick hålla en liten flicka, i ungefär hennes ålder, i handen. Efter det vägrade båda släppa taget en lång stund. De dansade tillsammans och hoppade och skuttade.

Efteråt åkte vi hem och åt lite lunch innan det var dags för födelsedagskalas. Ns kusin och min systerson S fyllde ett år. Tänk vad tiden flyger! Det bjöds på tårta och massa goda kakor och trevliga människor.


                                          S gillade sin tårta. Och Carstallriken :)
                  N gillade S leksaker. Mer än sina egna givetvis. Varför är det alltid så?


                             N och S tillsammans. De gillar varandra mycket även om N inte ser så glad ut: )

På kvällen var N trött. Helt slut. Vanligtvis går hon och lägger sig klockan sju. Igår skämtade jag lite redan vid tjugo i att det var dags för sängen. Sen gick jag ut till köket och lämnade en sak. När jag kom tillbaka satt N i sin säng under täcket och väntade på sin godnattsaga. Då är man trött!

4 kommentarer:

Anneli sa...

Barnkalas är underbara! Likaså små barn som äter tårta. Livsnjutare på hög nivå :D

Kram!

Ida-www.lippstick.se sa...

Låter som en härlig helg!
Hoppas du fått en bra start på veckan!
/ Kram Ida

Saltistjejen sa...

Hahaa förstår om hon var trött. En intensiv dag! Men HUR GÖR NI för att hon ska lägga sig kl 07???? Går N upp tidigt på morgarna??? E somnar sällan före 21.30. Ofta inte förrän runt 22-tiden på kvällarna. oc vakarn ofta av sig själv run 7.30 på morgonen.
Det där med leksaker är verkligen så, Har fundeat på om man skulle alternera lite ta bort en del som man tar fram senare och på sp vis göra dem mer spännande än när de alltid ligger framme. Har man vänner nära så kan man ju öäven bytlåna i perioder....???
Kram!

Trillingnöten sa...

Anneli: Visst är det så! Fantastiskt roligt!

Ida: tack detsamma!

Saltis: Jag svarar i din blogg istället (om sovandet). Ja, ibland tror jag nog att leksakerna måste bort en stund för att de ska bli intressanta...å andra sidan kanske barn idag har alldeles för många leksaker? :p

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...