måndag 20 september 2010

Inga kommentarer

Jag kommer inte att kommentera valresultatet så mycket. Jag skäms över att människor röstade som de gjorde och jag är heligt förbannad. Så förbannad att jag är redo att starta ett uppror. Därför lägger jag skiten åt sidan och koncentrerar mig på att rapportera om vår fantastiska helg istället. Den var fantastisk ända tills i morse.

Lördagen bjöd på gym och mysig brunch i form av chokladcroissanter och gott bröd med te. Sedan kom syster E med sin son S och hälsade på. N och S lekte och hade det jättebra tillsammans. S fyller ett år på lördag. Tiden bara flyger iväg!
När de gått åt vi middag, hemgjorda hamburgare. Vi pratade med makens mamma och syster och svåger via Skype innan N gick och la sig. Skype är helt underbart!


N har redan lärt sig att posa inför kameran. Så fort hon såg kameran började hon med att visa upp det hon la ut på spelplanen.


Jag och N bakade Chocolate Chip Cookies till syster E skulle komma. N älskade att hjälpa till i köket!

Söndagen bjöd på danslek i storstan. Vi fick åka tidigt på morgonen. Ja, tidigt för oss. Vid 9.15 var vi iväg. Det var massor med barn på dansskolan! Vi samlades i ett rum med föräldrar, barn och ledare. N njöt av att få dansa och skaka runt i 40 minuter. Dansledaren tog fram små gosedjur och vi fick dansa som kaniner och hästar och skutta runt. Det var verkligen populärt hos N. Dessutom hade de stora speglar så N kunde se sig själv. Det var spännande!


N på söndagen innan vi åkte på dansleken. Hon posar med sin leksaksmobil...Jag undrar var hon fått det ifrån? : )

Eftermiddagen bjöd på städning och tvättning och matlagning. Och så den onämnbara valvakan...Jag är i alla fall glad att Miljöpartiet gick framåt! Dem röstade jag på.

7 kommentarer:

saltistjejen sa...

Ja du vad ska man säga om valresultatet?!?!?! Sorgligt sorgligt....
jag undrar så hur det kommer att avspegla sig i politiken och samhället framöver i Sverige. Jag hoppas dock att det i praktiken inte ska bli så illa som det just nu känns.
Ni verkar iallafall haft en väldigt härlig och skön helg fram tills dess allas röster var räknade. vad roligt att N gillade dansleken så mycket! Men det var väl väntat...?!? ;-)
KRAM!!!

Camilla sa...

Håller med dig om läget efter valet. Besvikelse känner jag just nu. Håller också med dig om att miljöpartiet är glädjen i det hela. Dom fick min röst också, efter mycket vånda och funderande. Jag hade inte ens bestämt mig när jag gick mot vallokalen :-)

Anneli sa...

Vilken sötnos du har. Det känns så länge sedan som min dotter var så liten. Tiden går alldeles för fort men alla åldrar har sin egen tjusning :)
Kram!

Ida-www.lippstick.se sa...

Ja valet blev en besvikelse :-(
Vad roligt att N gillade dansen så mycket hin är så söt i sin klänning!
/ Kram Ida

Monica sa...

Ja tycker så med att det där onämnbara får vi lägga åt sidan ett tag för annat ska ju fungera också. Tycker också att folk är underliga och undrar om de vet vad de röstar på? Er helg ser trevlig ut och lilltjejen verkar haft kul på dansen och ni med:-).

Anna J sa...

Nu har dom det inte lätt dock, Miljöpartiet. Vilket dilemma!

Trillingnöten sa...

Saltis: Usch...jag är fortfarande besviken...
Och ja, jag hade verkligen blivit förvånad om hon inte gillat dansleken :)

Camilla: Ja, ibland blir det så att man inte bestämmer sig förrän just där och då. Jag tycker också att det är svårt att skilja partierna. MP sticker ut en hel del och det är bra!

Anneli: Javisst är det så! Man kan ju längta tillbaka ibland :)

Ida: tack!

Monica: Jag tror faktiskt att många inte vet vad de röstat på. Jag hörde en intervju om en tjej som röstat på dem eftersom hon ville bevara de svenska traditionerna...som om julen och midsommaren är hotad?

Anna J: Jag vet! Hur ska de tackla detta?? Ska bli spännande!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...