fredag 3 september 2010

Magiskt!

Igår eftermiddag när vi satt vid middagsbordet och åt tittade maken ut genom fönstret. Han upplyste mig om att det fanns en regnbåge alldeles utanför så jag tittade också ut. Och där var den! Så vacker i all sin färgprakt och sin sällsynthet! Jag kom på mig själv med att bara sitta och stirra på regnbågen. Det kändes på nåt sätt en aningen surrealistiskt. Jag har sett massor med regnbågar i mina dar, men just igår var nåt speciellt. Det var flera år sen jag såg en sist. Regnbågen kändes också så nära den här gången. FörsteEfter en lång stund tänkte jag på att det skulle bli en fantastiskt vacker bild eftersom regnbågen var så tydligen och klar. Tror ni inte att regnbågen var på väg bort innan jag hunnit galoppera in och hämta kameran? Det blev i alla fall en liten bild:


Visst är regnbågar lite magiska på nåt sätt? Jag vill också inbilla mig att de ger tur och lycka. Något som alltid är bra att ha i ryggsäcken!

8 kommentarer:

Channal sa...

Hej! Vilken fin blogg jag hittade hos dig. Ja, regnbågen har något magiskt... ha en fin fredag. / Anna

Saltistjejen sa...

Ja jag tycker också det.
Men ditt inlägg påminner mig nu om ett youtubeklipp som är helt galet roligt! Jag ska försöka minnas det och se om jag kan lägga ut det på bloggen senare!
KRAM!

Anneli sa...

Vilken fin bild det blev. Regnbågar är magiska på riktigt så det är klart vi måste tro på tur och lycka :)
Kram!

my sa...

Härligt! Hoppas du får en turfylld helg och att det kommer att gå toppenbra på tjejmilen! :)

Mrs Clapper sa...

Klart de ger tur och lycka, ingen tvekan :) kram!

Monica sa...

Regnbågen är väldigt vacker och så speciell när man ser den. Såg en så stor och fin i förra veckan och många såg detsamma. De slet upp mobilerna och fotade bland matkassar och med ungar i släptåg på väg hem för dagen. Tyckte det var roligt att se att de såg mitt i stressen.

Marianne sa...

Men inte är det väl ofta man får se regnbågen som middagsdekoration? Oftast är det nog när man är ute, tycker jag. Så visst måste det ha varit magiskt!

Kram!

Min plats i solen sa...

Vilken fin bild! :) Och självklart kommer regnbågen skänka dig tur vännen. :) Jag kommer hålla både tummar och tår för dig i helgen. Lycka till! :)

Kram Lotta

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...