torsdag 9 september 2010

Torsdag - och jag är hemma

Nej, jag är inte sjuk. Inte alls. Frisk som en nötkärna är jag. Men hemma är jag likväl. På min skola där jag jobbar firar barn och några ur personalen Eid idag och imorgon. Det betyder att det är slut på fastemånaden Ramadan och man firar med en stor fest som liknar vår julafton. Eftersom många barn ändå inte skulle komma har skolan stängt (känns lite värdelöst att undervisa för sig själv i ett så gott som tomt klassrum). De dagarna tar vi igen senare med barnen istället.
Därför sitter jag har nu en solig torsdag morgon i soffan och njuter av att vara hemma en vardag! Jag tittar på lite debatter på TV innan jag ska kila iväg till gymmet. En sak som jag undrar över ganska ofta är: varför har Anders Borg hästsvans? Tycker han att det är snyggt och sexigt? Har han någonsin utsläppt hår och hur ser det ut då? Släpper han kanske lös den när han har fest hemma på helgerna då han kastar av sig både sin finanskavaj och snyggbyxor, sparkar av sig båda guldskorna? Är han lite wild and crazy?
Han kanske till och med är motorcykelknutte på sin fritid? Är det någon slags tyst revolt mot kostymnissarna han annars umgås med? Eller vill han kanske bara showa off? Med tanke på att till exempel Reinfeldt är ganska kal om hjässan och detsamma gäller en hel del politikgubbar...Vad är egentligen meningen med långt hår på finansministern? Jag är nyfiken.

9 kommentarer:

Stef sa...

Haha jag håller med dig! det är inte snyggt! kramar

Anneli sa...

Det låter som om du har en härlig dag med för mycket tid att tänka på oväsentligheter :D Tankar om hästsvansen, hmm. Han kanske bara gillar känslan helt enkelt :)
Skämt åsido, ha en helt underbar dag!
Kram!

my sa...

Hihi, sant! Har också undrat en del... Hästsvans på killar går liksom bort helt för min del.

Tummen upp för din skola som uppmärksammar Eid och låter det bli en ledig dag!! Me like!

Saltistjejen sa...

Jag tror att han känner sig extremt ungdomlig och "revolterande" i sin svans...?? Men har svårt att se varför man vill ha hästsvans när man annars har så högt hårfäste. Jag kan tycka att långt hår är snyggt på män men då ska de har SNYGGT hår och det ska liksom finnas på HELA huvudet... ;-) Likaså gäller kvinnor. Tycker jag.
Sedan får ju alla klä sig och se ut precis hur de vill. Det är ju upp till var och en och alla har vi olika smak. Men själv tycker jag kanske att Borgs hästsvans inte är den snyggaste precis. Vore det dessutom inte ROLIGARE om han gjorde två tofsar vid öronen istället! Ellr flätor. Pippi Långstrump-stuk. DET hade väl varit revolt?!?!? ;-)
Kram och ha en fortsatt fin ledig torsdag!

Marianne sa...

Här är vi också lediga, ända till och med söndag. Normalt jobbar man ju söndagar här och är lediga fredagar. Sååå skönt att Ramadan är över, tycker jag. Sen kan man gå ut på stan och dricka vatten igen : D

Haha, jag tycker det är lite kul att han har hästsvans. Vet inte, men jag har för mig att han kommer från den akademiska världen, jobbade han inte på något universitet när han blev rekryterad till ministerposten? Tror helt enkelt att det är någon grej som bara hänger med. Och han står verkligen ut lite bland sina kollegor, och jag måste säga att jag tycker att han gör det på ett rätt bra sätt. Vet inte hur han ses ute i Europa, men med tanke på att Sveriges ekonomi tydligen är förhållandevis god efter krisen, har han nog rätt högt anseende.

Kram!

Monica sa...

Tänk att det har jag också undrat över:-). Och över andra karlar med varför de har det. Jag har aldrig frågat:-). Han bor väl utanför Katrineholm och är lite bohemisk och avslappnad om jag fattat rätt. Inget stylat hem. Så du kan nog ha rätt i det där med lite crazy o s v:-).
Sedan bryr jag mig inte egentligen, han får se ut hur han vill för mig bara han har någon kompetens för det jobb han ska utföra, ibland undrar jag där också för jag har hört att han hade IG i matematik! Just då var han skoltrött kanske....En annan sak som jag undrar mer över och blir lite misstänksam också, varför ler han jämt och ständigt....åt vad då??? Ha en bra fortsatt kväll:-)!

Leles värld sa...

Jag man undrar ju. Kanske vore en bra grej att klippa av den innan valet???

Mrs Clapper sa...

Hahaha! Åh vilken syn med utsläppt hår i vinden haha! :D Tack för den!

Trillingnöten sa...

Stef: vad skönt att det inte bara är jag som inte tycker det är snyggt :)

Anneli: hahaha. Ja, jag tro nog det blev lite för mkt tid att tänka. Typiskt. Vore ju bättre om man löste krigsfrågor istället :)

My: Ja, skolan är bra på det sättet! Det är viktigt för barnen också tror jag. Hästsvans på killar....urk.

Saltis: Eller hur! Då gäller det att ha riktigt snyggt hår om man ska komma undan med nåt sånt. Tyvärr Borg, inte du med andra ord. Visst är det lite kul med en politiker som vågar stå ut lite i alla fall :)

Marianne: Ja, jag är ju inte så politiskt insatt, men jag hoppas att han gör ett bra intryck i övriga världen! Med hästsvans eller inte. Huvudsaken han gör ett bra jobb :)

Monica: IG? Ojoj...men med tanke på att vår tidigare statsminister bara hade 9 års grundskola(eller var det gymnasium också?) så....man kan tydligen komma långt utan högre utbildning och med hästsvans :)

Lele: Ja, verkligen. Vore kul att se hur håret ser ut utan svansen!

Mrs C: haha, eller hur!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...