lördag 4 augusti 2012

På onsdag

På onsdag far jag hem till Sverige igen. En kort visit på tre veckor för att hälsa på familjen och packa våra grejer, sälja av och städa lägenhet. Det blir mycket att stå i under dessa veckor kan jag tala om. Det svåra är dock att vara ifrån familjen igen. Denna gång både make och dotter...Sedan dottern föddes har jag varit ifrån henne en natt. EN natt. På snart fem år. Nu blir det plötsligt tre veckor. Det känns väldigt jobbigt faktiskt. Klart att det går. Inte mer med det. Men det jobbiga ligger ändå där i magen och gnager.
Som tur är får jag umgås lite med Ns små kusiner, mina systerson och systerdotter när jag är i Sverige. Det ser jag fram emot. Jag saknar dem jättemycket.

Innan onsdag ska jag i alla fall på ännu en intervju. Denna gång på Scandinavian House som ligger på Manhattan. Deras barnavdelning behöver mer personal. Det ska bli spännande!

N och kusinen S.

14 kommentarer:

Monica sa...

Du har mycket jobb framför dig men säkert är du extra effektiv när du kan ägna dig helhjärtat åt detta med kanske lite hjälp hoppas jag av släkten:-). Det är ju inte bara heller att städa och röja, finns många minnen också som ploppar upp, du får ta en promenad där i stan och koppla av emellanåt. Kul att det verkar gå så bra med jobbsökandet, låter som du kan få något bra snart där, otroligt skönt när sådant går i hamn. Är mycket arbete runt det också. Lycka till! Och skönt att dottern är så stor så hon förstår mycket av vad ni gör, går att förklara det mesta för den åldern så det går säkert bra med de veckorna. Hon kan förstå att tiden inte är lika lång som när pappa reste om du förklarar det bra:-). Lycka till!

Syrran sa...

Ska bli så kul:) självklart kommer du sakna omi och robbie:) men vi saknar er så mycket-<3

Camilla sa...

Kul med en intervju till! Det kommer att lösa sig med jobb snart.

Min plats i solen sa...

Jag förstår din vånda vännen. Det är inte lätt att lämna sitt barn men du kommer att klara det. Ni kommer att klara det. Dessutom vet du att du lämnar henne i allra bästa tänkbara händer och du kommer prata med henne varje dag. Och bara tänk vilket fantastiskt puss och kramkalas det kommer att bli när du kommer tillbaka igen. Att ha fullt upp under din Sverigevistelse låter som en bra sak för att distrahera dina tankar.

Ha en bra resa och stor kram

Min plats i solen sa...

Ps. Glömde ju att önska dig lycka till på intervjun. Håller tummarna! :)

Kram Lotta

Mrs Clapper sa...

Vad tufft! Jag är imponerad av dig och du är verkligen stark och modig. Det ska bli så spännande att följa allt roligt som händer för er... Stor kram och lycka till!

Mrs Clapper sa...

Vad tufft! Jag är imponerad av dig och du är verkligen stark och modig. Det ska bli så spännande att följa allt roligt som händer för er... Stor kram och lycka till!

Anna sa...

Förstår verkligen dina känslor...kommer ihåg när jag hade mina barn små och skulle åka en vecka på "husmorssemester" till Grekland. Svårt är det att skiljas...underbart att ses se´n igen och kramas. Idag ska jag krama mitt lilla underbara barnbarn. Hur underbart som helst. Jag håller tummarna inför din intervju.
Kram

Husfrun sa...

Att vara ifrån sina nära och kära är inte det minsta lätt. Men det går.
Önskar dig stort lycka till på intervjun. Kram.

Ida sa...

Vilket projekt att packa ihop hemmet i Sverige, hoppas du hinner med allt du vill göra när du är här! Vad roligt att det ser ut att ordna sig med jobb för dig där! Det måste kännas spännande mad allt som händer nu?!
/ Kramar Ida

Marina sa...

Det kommer säkert att gå jättebra alltihop, både intervju och resa! (Om ni har bra väder där du är, kan du väl plocka med dig lite när du kommer!)

Katarina sa...

Lycka till med jobben och tiden i Sverige går nog ansett då du med all säkerhet kommer att ha att göra... Kram

Emma sa...

Första gången ifrån lillan! Men det går nog fort med tanke på att du kommer att ha fullt upp. Passa på att njuta också!! Lycka till med alLT!

Jojjo sa...

Men oj, kan förstå att det känns jobbigt! Men skönt sen när det är klart i alla fall och ni har "avslutat" allt här i Sverige Hoppas veckorna går fort!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...