onsdag 17 oktober 2012

Boo at the zoo

I helgen blev det äntligen av! Halloween på Bronx zoo. Förra helgen var det inte riktigt väder för det hela. Lite kallt och trist var det. Men helgen som var bjöd på fint väder minsann och då passade vi på.

Innan vi klev på bussen till Zoo

Discohäst
 Man vet aldrig vad som ska dyka upp på gatorna. Ovan är en discohäst a la 70-talet. Jag har ingen aning om vart den var på väg, men stilig var den.


 Som vanligt blev det lite karusellåkande också. Som tur är så är det gratis för oss som har årskort. Annars kostar en åktur 3 dollar (eller ca 21 kr).

 Vi köpte också marshmallows att grilla över en eld. Till det grahamskex och lite choklad och vips är det smores! Mums!

 Parad med en häxa och orm. Plus nån som trummade rytmiskt till deras dansande. Mysigt!Et jättespindel och pumpor. N var lite rädd först, men sen insåg hon att det inte var en riktig spindel. Tack och lov!


Det roligaste på hela dagen var dock att klättar på en sten. Hela dagen tjatade hon om att klättra och till slut blev det lite sånt också.

En riktigt härlig helg!

6 kommentarer:

Marina sa...

Visst är det fantastiskt - alla dessa attraktioner och det absolut roligaste är en sten!

iaz sa...

Åh, smores låter gott. Har för mig att håg provat såna färdiga från American store i Uppsala :-)

Camilla sa...

Den spindeln hade jag inte velat möta om den vore riktig. Verkar som om ni hade en mysig dag.

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Ge mig en SMORES!!
Vilken superhärlig dag på zoo, annat än här...men det mesta är väl annat än här upp!!

Klem Anna

my sa...

Härligt!
Vad mycket roligt ni har för er. :)

Min plats i solen sa...

Härliga bilder från er dag på Bronx Zoo och det syns ju hur tydligt som helst att fina N stortrivs.Helt klart coolaste tjejen i stan. :)

Lite mer discohästar skulle allt behövas här. Sådant piggar upp. :)

Haha, så där är det ju ofta, att det barnen uppskattar allra mest av allt är det enkla och lilla. Som att klättra på en sten. :)

Tack för tankar och uppmuntran i helgen vännen.♥ Tack och lov blev det inga personskador och vårt boningshus klarade sig undan elden. Men det blev svåra materiella skador och slår hårt mot vårt företag och ekonomi. Men livet går vidare och vi är fighters. Vi ska rida ut denna storm. Något annat finns inte. Tack du fina vän för att du alltid finns där trots att du rent fysiskt befinner dig på andra sidan det stora havet. Det betyder så mycket.♥

Sköt om er i storstaden!

Kram Lotta

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...