onsdag 24 oktober 2012

Mittiveckan

Redan onsdag! Fastän tiden ibland känns som om den står stilla, går det ganska snabbt ändå. Onsdag är min värsta dag. Jag vet inte varför, men jag är som allra tröttast då. Måndag och tisdag går av bara farten, man är ganska utvilad efter helgen och energin är på topp. Onsdag, då kommer dippen. Energin är slut från helgen och det är tre dagar kvar till nästa helg. Torsdagen känns ganska bra ändå, eftersom tillskottsenergi dyker upp, man vet att det strax är fredag igen  och helgen är nära. Fredag är en toppendag. Då är det fest.
Missförstå mig rätt, för det mesta gillar jag att jobba. Men efter nästan en vecka med galna barn och kollegor, då är jag redo att ta helg och vila upp mig.


6 kommentarer:

Marina sa...

Jag tror att du är i gott sällskap - onsdagen brukar kunna kännas rätt tung, men som du sa - snart är det helg igen!

Anna Granström sa...

När jag jobbade kan jag bog hålla med om det! Innan jag blev sjukskriven jobbade jag dock hemifrån varje tirads och det var perfekt. Var alltid så trött just torsdagar... Och kunde då sova till sju/Halvåtta. Divine! Kommer aldrig få ett sånt jobb igen. Men men...

Monica sa...

Och imorgon är det fredag:-), skönt du har helgerna lediga i alla fall, är lättare att planera då. Hoppas du trivs på jobbet, är säkert rätt tufft innan man lär känna varandra, både barn och kollegor. Och om jag förstår rätt så bor ni rätt trångt men allt går. Det brukar vara efteråt som man undrar hur i hela världen det fungerade:-). Hälsa lilltjejen som nu har blivit stor tjej! Hon ser ut som en riktigt cool tjej:-), söt och kul!

Västgötskan sa...

Ja, vem är inte det! :-D
Ha en skön fredag.

Kram M

Husfrun sa...

Jag håller med dig. Så kände jag också i veckan... så skönt att jag fick vara "ledig" i dag.

Emma sa...

Men nu ere redan fredag!!!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...