tisdag 30 oktober 2012

misär

inte för att klaga, men vi har fortfarande ingen el. efter  nästan ett dygn börjar det bli lite trist. Att läsa i ljuset av stearinljus må låta romantiskt, men tro mig, det är bara på film. inga nyheter ingenting. vi bor på sjunde våningen och hissen är givetvis också utan el. vi har laddat våra telefoner hos svågern som bor en bra bit bort. nu sitter vi här för kvällen i mörkret. det finns de som har det värre, men de är inte många...

5 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Åneeej! Så jobbigt! Jag lider med er. Det är otroligt jobbigt att vara utan el länge. Hur har ni det med kyl och ev frys. Mat? Eller tömde ni sådana innan "just in case"?
Stor Kram och jag håller tummarna för att strömmen ska komma åter snart!

Emma sa...

Hallå, klaga hur mycket ni vill! Det skulle jag ha gjort. Skit att inte ha el ju!

Hokus pokus filijokus: EL till ER!

Husfrun sa...

Håller tummarna för er.

Freedomtravel sa...

Man använder ju el till så mycket, även om man kanske inte tänker på det i vanliga fall. När man lever i husbil tänker man mer på det, eftersom det inte finns helt automatiskt utan man måste ladda upp och tänka på att spara... Kan ni laga mat och så då? Hoppas att det kommer tillbaka snart! Förstår verkligen att det inte är kul i längden!

Jojjo sa...

Det låter inte alls särskilt kul, men försök tänka på att det faktiskt finns de som har det mycket värre! De som fått sina hus förstörda, de som dog av Sandy (eller kanske snarare deras familjer), de som inte har mat att äta/som tvingas bli barnsoldater/systematiskt våldtagna/barnarbeta etc. Tänker man på att det alltid finns de som har det värre så uppskattar man mer det man har och ni har ju varandra! Hoppas verkligen elen kommer tillbaks snart, tänker på er!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...