onsdag 30 januari 2013

Dagens glad-inlägg

Vissa dagar behöver man muntras upp lite grann och då är det trevligt att titta igenom lite foton. Och ibland hittar man roliga och mysiga saker :)
N har börjar rita väldigt mycket och väldigt detaljerat. Dessutom skriver hon små meddelanden på lappar som hon lämnar efter sig lite överallt.

I am happy because I have friends. Hur sött är inte det liksom?
 Eller som läxan hon hade för nån vecka sen. Där skulle hon lyssna på en saga och sedan rita sin favoritdel. Sagan var "The Rainbow fish". Den handlar om en fisk som har vackra fjäll och som inte vill dela med sig när en liten fisk frågar om han kan få en. Till slut har han inga vänner och han bestämmer sig för att dela med sig. Här har N ritat när fisken räcker över ett fjäll till den lilla fisken till höger.
Den nyaste kusinen W som hon fick hålla idag när vi besökte honom. Så små de är!

Och så lite drama. På väg till skolan och jobbet i morse gick förbi banken och där var det fullt pådrag. När bilden togs hade flera polisbilar lämnat platsen. Vi blev hänvisade till andra sidan gatan. Tydligen hade det varit ett inbrottförsök under natten/morgonen. Spännande grejer!

Imorgon är nog allt lite bättre igen!

9 kommentarer:

Marina sa...

Så mysiga bilder - det som är lite jobbigt, är att det funkar liksom inte att spar alla...men några, med förklaringar på baksidan är helt fantastiskt att ha kvar när de där små blir stora.

Emma sa...

Rörande lappar! Ja, vänner ska man vara glad för att man har!

Lilla gosekusinen!

Husfrun sa...

Å så liten bebis ;) Tänk att de varit så små en gång i tiden!
Så söta teckningar av N. Sånt blir man så glad av.

Camilla sa...

Det låter som att N trivs :) Smart att dokumentera en del sånt där. Man tror att man ska komma ihåg, men det gör man inte.

ZtorZillen sa...

Om du visste vad din dotters teckning skänkte glädje i vårt hem..vi var så trötta och träliga efter en hård arbetsdag, så såg vi teckningen på fiskarna! NAH!!! Så fint!

Jojjo sa...

Men sötnosen! Det är ju hur gulligt som helst när de börjar skriva lappar. Min systerdotter hade bråkat med sin mamma en gång och kom sen ner med en teckning på ett hjärta och texten "jag eskar dej" - hur sött som helst!

dorro sa...

Vilken fin lapp hon skrivit. Det är sådant man ska spara för det kommer ge en glädje fler gånger i livet.

Malin-Charlotta sa...

Åh vad mycket vi har att lära av barnen!

iaz sa...

Fina ord och även ord som vittnar om att hon trivs i sitt nya land/skola och allt. Kanonskönt att höra och se! Fina N! Söt liten kusin med, vad heter han? Kram!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...