onsdag 2 januari 2013

Dags att skaffa bössa?

Imorse var det dags att ta dottern till skolan igen. Hon längtade dit efter lång tid hemma. Halvvägs dit blir vi uppsprungna av en av Ns klasskompisar, R. Hon pratar ofta om R och tycker mycket om honom. Med sig hade R sin mamma som berättade att han sett oss för länge sen och sedan försökt hinna upp oss.
Hon berättade också att han hemma kallar N för "his girlfriend". (Oj! Fem år är de!)

Dessutom hade han klippt håret veckan före jul och han sa att han inte skulle ta av sig mössan dagen efter i skolan. "Maybe my girlfriend won't like my new haircut", sa han. Enligt Rs mamma var hon tvungen att ringa Rs morfar (som bor i en annan stat) för att han skulle få prata med R och övertala honom. Trots det vägrade han ta av mössan i skolan. " I think N liked my afro and she won't like my bald head".

Detta hade jag ingen aning om, att det var så allvarligt mellan R och N!

11 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Haha så sött!!!
E sov ju för första gången tillsammans med "sin R" mu när vi var och hälsade på dem i DC. Visserligen bara första natten för sedan ville bägge hellre sova med sina respektive föräldrar men jag tror ändå de tyckte det var lite spännande båda två. :-)
Kram!!

Marina sa...

Jättesött!!!

Martina sa...

Barn är så söta när de försöker uttrycka hur mycket de tycker om varandra. De använder "våra" vuxna uttryck eftersom de inte kan annat.
Min dotter har "älskat" en pojke på förra dagiset sedan hon var 2!!
Tur vi flyttade därifrån va...

Nu är det sonen 2,5, som pratar om "Min Maja" och lyser upp när han kommer till nya dagiset och ser henne.

Monica sa...

Så rara de är, tycker R skulle fått bestämma över sitt hår själv, var viktigt för honom kanske även om N ser längre än till håret får vi hoppas:-)

Anna sa...

Så härlig! Barn alltså, de är för goa :D
tack snäll du <3

Camilla sa...

Så gulligt!
Kärlek kan hålla i sig i många år även i tidiga år. Min son var tillsammans med en tjej från förskoleklass och nästan hela lågstadiet. I förskoleklassen kunde de sitta och hålla varandra i hand vid samlingen, berättade någon av fröknarna.

Husfrun sa...

Så sött! Men berätta nu, vad tyckte N om hans nya frisyr? :)

ZtorZillen sa...

MEN va sött..vad tyckte hon då?

Anneli sa...

Så gulligt!

iaz sa...

Så härligt med ung kärlek :-) Ja, vad tyckte N om hans nya frisyr?

Emma sa...

Underbart! Vad rart

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...