fredag 14 juni 2013

Dear Watson

Här kommer lilla grannen med maten! Kommer ni ihåg den reklamen? Fast jag kommer inte med mat direkt utan ett gäng tips. Det var ett tag sen som jag tipsade om lite nytt, men här kommer det alltså.

Elementary
En väldigt intelligent man vid namn Sherlock (japp, Sherlock Holmes till och med. Fast i mordern tid) hjälper polisen i New York att lösa brott på ett makalöst sätt. Till sin hjälp har han ingen mindre än - Watson! Jojo. Fast en kvinna denna gång. Mycket spännande och väldigt bra skådespeleri!


Sandmannen

Ännu en bok av paret bakom Lars Kepler. En ung man hittas svårt medtagen och sjuk. Det visar sig vara någon som, tillsammans med sin syster, antogs ha druknat (även om deras pappa vägrade tro på den storyn) för 13 år sedan. Deras kidnappare sitter redan fängslad på ett mentalsjukhus och uppfattas som mycket, mycket farlig och manipulerande. Jakten på den unge mannens syster tar vid samtidigt som kidnapparens rymningsplaner tar form. Den här boken är ofattbart spännande och otäck emellanåt. Jag har ännu inte lyssnat på slutet, men det närmar sig!


Dålig stämning

Özz Nujens föreställning "Dålig stämning" finns att se på SVTplay fram till den 1 juli. Mycket skratt, men också många djupa och allvarliga ämnen behandlas under 1,5 timme av Özz. Man får se en helt ny sida av Özz tycker jag. Mycket, mycket tänkvärd show!


Jake Bugg

Nytt stjärnskott från England! Ung med ett "gammalt" sound.Happy Friday gott folk!

3 kommentarer:

Marina sa...

Många bra tips här - tack!

Monica sa...

Özz är väldigt bra, det mesta i varje fall var mycket tänkvärt och skickligt gjort.
Ice cream girls, brittiskt drama, gick i tre delar och sista i torsdags, den gick på SVT1, var sevärd.
Och Restless, brittisk thriller, i två delar, sista på lördag SVT1, spännande.
Det var mina tips:-)

Saltistjejen sa...

Tack för tipset om Özz Nujens show! Såg den och det var väldigt bra. Som du säger fanns det mycket att tänka på där.
Kram!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...