onsdag 26 juni 2013

Sommarlov och stolta föräldrar!

Idag avslutades Kindergarten för N. Det var tydligen en strålande föreställning enligt maken. Dansen alltså. Föreställningen avslutades med att skolan dansade "Gagnamstyle" i bästa Psy-anda! Inte helt fel. Dessutom fick jag rapport om att N fick BARA FYROR i betyg. Fyror betyder som bekant, att man överträffar årskursens förväntan, att man kan MER än man enligt betygen SKA kunna i ex Kindergarten. Självklart blev vi otroligt stolta över N!! Vilket avslut på ett fantastiskt år!

För att fira köpte maken pizza till middag och jag ordnade en vacker solros till N på vägen hem från jobbet. N svämmades över av stolthet och när hon höll blomman i sina händer och luktade på den mumlade hon något. Jag fick fråga några gånger vad det var hon sa och till sist hörde jag:

- I am proud of myself!

Härligt! Jantelagen kan slänga sig i väggen!

Nu har N många frågor. Vilken klass ska hon gå i i höst? Vad gör en ettagluttare på kvällarna (underförstått: får ettor vara uppe längre på kvällen än en kindergarterner?)? Vad lär man sig i ettan? Har förstaklassare också nallar i sängen? Läser de böcker på kvällen?

Frågorna är många för någon som känner sig riktigt stor och stolt!

8 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Så HÄRLIGT!!! Stort GRATTIS!!! och vadFINT att hon är stolt över sig själv! DET ska hon vara! verkligen! Och ni över både henne och er själva som föräldrar! Härligt härligt!!
KRAM!!!!!

Husfrun sa...

Å vad roligt, duktiga N.

iaz sa...

Åh va härligt att det gått så bra för N, förstår att ni blir stolta :-) Underbart att hon är stolt över sig själv med. Perfekt! Kram

Steel City Anna sa...

Grattis! Kanske får hon vara uppe lite längre på kvällarna också :)

dorro sa...

Grattis till N som är så duktig. Förstår att ni är stolta föräldrar. Underbart att hon känner sig stolt. Det ska hon.

Skulle tro att hon får svar på alla sina smarta frågor efter hand.

kram

Sara sa...

Härligt med fina "betyg". Man blir ju löjligt stolt över sina barn när de gjort något bra. :) Vilka härliga funderingar hon har.

Camilla sa...

Härligt att få känna sig så stolt över sig själv!!
Spännande att få känna sig stor till hösten.
Ha en skön sommar innan det blir höst.

Cinnamon sa...

Vad kul att det gått så bra. Klart ni är stolta över henne och så kul att hon själv är det också. Ni har verkligen lyckats med att ge er dotter en god självkänsla. Grattis till er alla! :)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...