onsdag 5 juni 2013

Tvillingar?

Jo, just nu känns det som om jag väntar tvillingar. Minst. Kanske är det fem som slåss där inne, som den där ukrainskan som det rapporterades om nyligen. Kan inte fatta att det "bara" är tre månader kvar, eller 13 veckor. Samtidigt som jag inte kan fatta att det "fortfarande" är så långt kvar!
Hur ska jag ha det egentligen? Ännu har jag inte så mycket gravidkrämpor, mer än att jag växt ur alla kläder i hela stan. Och att jag inte orkar gå lika långa sträckor utan att stanna eller sitta ned. Mest för att fötterna gör ont. Kan också bero på dåliga sandaler. Jag är på jakt efter ett par bekväma, sköna sandaler, men med stil. Alltså, de ska vara lite snygga i alla fall. Stil vet jag inte om har annars heller.
Tyvärr verkar det som om att man får välja. Antingen MODE eller bekvämlighet. Just nu lutar det åt bekvämlighet. Dessutom kostar de där bekväma och mindre vackra skorna en fin slant. Jag får väl till att hajka ordentligt i sommar så att jag får valuta för pengarna. Här i stan kan man i alla fall använda sandaler till slutet av september, ibland längre. Det är bra!

Nu ska jag snart hoppa i säng. Jag ska upp före tuppen imorgon och slåss med andra pendlare till jobbet.

11 kommentarer:

Husfrun sa...

Å, den där sista tiden när man är så tung och stor. Hoppas du kan hitta ett par riktigt bekväma skor.

Kattas betraktelser sa...

Inser att jag varit borta från bloggning ett bra tag;) Grattis. Och var rädd om dig.

Kattas betraktelser sa...

Inser att jag haft bloggfrånvaro. :) kul!

Monica sa...

Bra skor får du unna dig, de kan göra mycket, kanske skönast också om det är bara en liten därinne:-). Femlingmamman bor i Prag och har fött alla nu, runt ett kilo var och en och de mår bra. En naturlig graviditet var det, ingen IVF eller något, har väl knappt hänt förr, måste vara lite chockartat men mamman såg förvånansvärt pigg ut:-).
Men vem vet, läkaren sa att det var bara tre först...:-)

Kattas betraktelser sa...

Härligt

katta sa...

Härligt

Camilla sa...

Märkligt det där att tiden går rasande fort samtidigt som de där sista veckorna känns som en evighet. Mysigt ändå att det snart är dags.

Steel City Anna sa...

Jobbigt att vara gravid i fukt, värme och trängsel både inne och ute. Jag tycker det är jobbigt ändå :)

Anonym sa...

Skönt med inte så många gravidkrämpor än! Min grav var en enda lång jävla krämpa. Fy fan. Får rysningar bara jag tänker på graviditet... Iallafall. Hoppas sista veckorna blir lika krämp-fria, även om du tvingas gå naken på stan :D

Jag jobbade på Mimi Materniy på PR ju, kanske finns i USA? Jättebra preggokläder, och när det är rea är det superbra! Många kan man ha som icke-gravid sen oxå.

Anna Granström.

Beckis sa...

Har reebok easy-tone sandaler. Rosa, jättefina. Finns många olika modeller! Och de är mjuka och sköna i sulan. Min räddning i sommar! =)

Malin-Charlotta sa...

Ett av våra närmsta vänner väntar tvillingar, två små pojkar. Bara 3-4 veckor kvar, kan komma när som liksom... man kan ju aldrig föreställa sig hur det är, att ha två samtidigt. Jag som inte en haft en! Haha

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...