söndag 6 december 2009

Det här med strumpor

Det spelar ingen roll hur noga jag är med att kolla trumman i tvättmaskinen och torktumlaren, när jag viker tvätten så fattas det fortfarande en helvetes massa strumpor. Hur kan det komma sig? Var är alla strumpor? Det är heller inte så att man får med sig andra människors strumpor av misstag, det skulle ju kunna varit en förklaring. Är det så att de följer med sköljvattnet ut ur maskinen, bakvägen liksom? Eller har de en ondskefull plan? De ser oss komma och trycker sig mot väggen och är alldeles tysta samtidigt som de parerar våra letande händer eller håller i för glatta livet när trumman snurrar de där varven...de kanske smiter ur tvättkassen på väg från tvättstugan till lägenheten, gömmer sig i buskarna och rymmer vidare till nån strumpstad gömd nånstans för oss människor? Ja, inte är de i min byrålåda, det är ett som är säkert. Nu undrar jag med spänd förväntan: ni som har egen tvättmaskin (alltså inte använder tvättstuga) upplever ni samma problem? Eller är det ett tvättstugefenomen? Nu vet jag! Hyresvärden säljer strumpor på svarta marknaden! AHA!

6 kommentarer:

Anonym sa...

de är samma här en komplott mot oss,strumpornas revilution (felstavat) kallar jag de för..

mamma

Saltistjejen sa...

Exakt så är det hos oss med. Men nu har jag börjat inse att jag nog inte alltid har alla strumpor från början varje gång. Ibland tror jag att jag börjar med ett udda antal strumpor för parstrumpan kan ibland dyka upp senare. Antingen redan ren!!! eller smutsig och inte istoppad i smutstvättskorgen. Hm, undrar vem det är som inte lägger BÅDA sina strumpor i korgen samtidigt...?!?!? ledtråd: jag gör det faktiskt ALltID eller iallafall 99 ggr av 100.
Kram!

Tove sa...

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article6246561.ab Kolla DJ! Du får chansen att träffa George en gång till ;) Hehehe :P
Jag har egen tvättmaskin/torktumlare och har exakt samma problem som du ;)
Ps. Gå in på www.tovesmatblogg.blogspot.com och baka enligt receptet "Edwards Hundragodis", ett julgodis som du kanske missat? Men isf MÅSTE du baka det för det var så jävla gott! *kram*

Trillingnöten sa...

Mamma: Gud vad bra att det inte bara är jag :) Kände mig lite ensam och funderade på om det kanske var värt att köpa en maskin iaf. Man sparar ju in på en helvets massa strumpor!

Saltis: Ja, det kan ju faktiskt vara så! Det har jag också märkt...att man helt plötsligt finner en strumpa man trodde var borta...helt skumt!

Tove: Yay! Nu ska jag sätta på mig finkläderna och bege mig till Stockholm med nybakt julgodis!!! :)

Ida sa...

Men duuuuu, det finns "svarta hål" i tvättmaskinen, visste du inte det?

Trillingnöten sa...

Ida: men shit! DET gick jag inte lära mig på hemkunskapen! Det förklarar ju ALLT!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...