torsdag 31 december 2009

Nu lämnar vi 00

Ja, fatta att vi lämnar 00 och går in på ett nytt decennium! Kommer ni ihåg vilket rabalder med datorer och räkneverk när 1999 skulle gå över till 2000? Inget hände.
Men det var ändå ett händelserikt decennium som vi nu lämnar.
För mig personligen var det enormt. Jag flyttade hemifrån, tog studenten, fick mitt första sommarjobb, gick lärarprogrammet och jobbade på riktigt jobb, tog examen och stack till Amerikatt i några år, fann en underbar make och fick en fantastisk dotter och slutligen mitt första riktiga lärarjobb. Jösses! Jag har legat i kan man säga. Nu undrar jag vad de nästkommande 10 år har att erbjuda.
Om jag fick bestämma skulle det se ut som följer:

- ett par barn till skulle inte sitta fel
- ge ut en bok som blir älskad av recensenter och blir föreslagen för Nobelpris (sure, man måste ju får drömma lite också!)
- ett fantastiskt jobb i mitt nya land
- kärlek, kärlek och åter kärlek

Nu vill jag passa på att önska er alla ETT GOTT NYTT 2010. Lev livet, fånga dagen och var er själva. Man lever bara en gång så låt den enda gången bli fantastisk. Var själviska, var underbara och var generösa mot er själva och era nära. Ge en extra tanke till de som har det svårt. Ge en hjälpande hand när ni får möjlighet. Ett leende och vänlighet smittar så lätt och kan skapa en våg över jordklotet av glädje. Må alla era drömmar slå in under nästa år!

1 kommentar:

Ida sa...

Önskar er ett riktigt Gott Nytt År!!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...