söndag 27 december 2009

Julen ska ut

Nu när julen så sakta börjat dra sig bort vill jag genast städa ut julen. Ni vet, ut med julgranen, julpynt och allt vad man släpat in. Imorgon ska vi hugga ned granen och släpa ut den i alla fall. Jag vill liksom börja om på nytt efter nyår. Städa ut det gamla och dra in det nya. Jag funderar på att köpa nya gardiner till köket till exempel. Nåt vinter/vårigt liksom. Jag ska ut och jaga i veckan. När mellandagsreans galenskaper har lagt sig lite.

3 kommentarer:

Ida sa...

Hur orkar du, jag har typ lagt min enerig till allt som fanns innan jul. Nu är jag tom. Att bara tänka på att rensa ut allt igen för mig att bli ännu tröttare, nej, min jul får stanna ett tag till hihihi.

Saltistjejen sa...

Haha! Sådär knner jag också ofta efter jul. Julgran och juldekorationer känns dammigt. Fast jag brukar kasnke inte känna så förrän på nyårsdagen. men då tycker jag ofta det är ett nytt ljus ute och då vill jag ha tulpaner och vår! :-)
Kram!

Tove sa...

Va skönt att det inte bara är jag som vill kasta ut julen redan på typ juldagen :) Haha, den har ju gjort sitt då liksom. Julgranen har fyllt sin funktion och kan kastas ut. Sen är det ju en sak vad barnen tycker.. *ler* Men vem bestämmer? *mohahahahaha*

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...