onsdag 2 maj 2012

Äntligen är det vår!

Den här våren lät vänta på sig! Den retades in i det sista, med snö, lite sol, regn och så sol, kyla och så lite värme...Och tänk vad jag, eller vi alla, längtat! Nu är den här. Den här långhelgen har varit rent ut sagt fantastisk. Både vädermässigt och aktivitetsmässigt. Helt lat och härlig har den varit. Igår spenderade vi drygt tre timmar ute i parken där N lekte med sin lillkusin N som är 1,5 år. De hade riktigt mysigt tillsammans. Gungade, sprang, hoppade, åkte kana, klättrade...och folk ute var på ett strålande humör. Jag fick till en pratstund med en okänd farmor med ett litet barnbarn och med en granne som jag sett under flera år men som jag inte direkt pratat med. Två andra grannar mötte vi på väg till parken dessutom. Bland annat en man som också känner min pappa. Han och hans "kvinna" (som han brukar säga, de är särbos) brukar åka till USA och semestra ofta. Hennes dotter bor där, i Florida, närmare bestämt. Han är lite avis att vi ska flytta över till "Staterna", men de har också planer. Halva året där och sommarhalvåret här i Sverige. Jag frågade lite hur långt planerna hade gått. Och han rynkade pannan lite och log och sa att han minsann spelar på lotto så mycket han har råd varje månad, så snart så...
Visst är det härligt? Hoppet är det sista som överger en! Vi måste alla ha nåt att sträva mot i våra liv. Och vem vet? Nästa år är det kanske han som flyttar över?Idag är det back to work som gäller. Fast helt ärligt hade jag nog hellre spenderat en till ledig dag i parken!

8 kommentarer:

Husfrun sa...

Idag är jag beredd att hålla med dig. En ledig dag i värmen hade suttit fint. Men jobb är vad som gäller. Vilket också är helt okej :)

Saltistjejen sa...

Vilken fin långhelg ni haft! Det är ni verkligen värda!!! När våren och försommaren väl kommer till Sverige DÅ är den sååå välkommen!
Kram!

Marina sa...

Visst är det härligt när det blir vår och varmt, när alla helt plötsligt kommer ut ur sina vinteriden och börjar prata med varandra!

dianasdrommar sa...

Härligt med vår med hopp om ljusare tider :) kram Diana

Stef sa...

Härligt! Långhelt är underbart! Och nu får vi hoppas att våren är här för att stanna! Det är så kul när människor börjar krypa fram ur sina hus och är ute och grillar och har sig, supermysigt! kramar

Dorro sa...

Helt fantastiskt har det varit. Du får glädja dig över att det bara är tre arbetsdagar kvar och sen kan du sitta i parken igen.

Duktiga Tjejen sa...

Underbart med vår! Fågelkvitter, läsa på balkongen, promenader utan jacka... Det där sista är extra bra eftersom jag inte kan knäppa en enda jacka över magen längre... Alltså får ingen mer kyla komma, för jag har ingen lust att köpa ett tält!

Och grannens planer med flytt... Haha, så härligt naivt! :)

Anneli sa...

Ja äntligen är våren här! Det är helt underbart!

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...