torsdag 3 maj 2012

Sol gör skillnad

Den senaste veckan har solen strålat som bara den när jag gått upp på morgonen. I morse var det tvärtom. Solen är gömd bakom ett grått täcke av moln. Vad mörkt det är! Jag hade nästan glömt bort hur det känns när man vaknar och det är så mörkt och dunkelt. Sol gör faktiskt skillnad på både humör och pigghet. Det ryktas visst om snö inatt? Jag hoppas verkligen att det bara är just det - rykten. Snö i maj. Mycket ska man höra innan öronen trillar av. Och, nej tack, jag vill  inte höra om år då det varit snö vid midsommar!

För övrigt är det visst fredag. Den här veckan gick snabbt! Fyra dagars ledigt och tre dagars arbete är nog det ultimata tror jag. Det bara svishar fram och man har mycket energi på jobbet hela veckan och kan göra sitt allra bästa.
När är nästa val i Sverige? Jag tror jag ska starta ett parti, Trepartiet (Tre som står för tredagars arbetsvecka) och ställa upp. Are you with me?

Trots att solen lyser med sin frånvaro - stanna upp och en stund idag och lukta på blommorna!

Posig very much? Hon fixade till glasögonen och kepsen och sen posade hon.


5 kommentarer:

Saltistjejen sa...

nej! Jag hoppas verkligen ni slipper snö!! NU!?! Hm, hpppas det blir regn OM det blir nederbörd. Och visst gör det skillnad med sol. Ljus och sol, DET behövs efter vintern.
Njut nu av fredagen ändå!
kram!!

Katarina sa...

Ja, jag vet sol gör verkligen skillnad:) Sunshine most everyday!! Kram

Monica sa...

Nästan så man vant sig nu vid sol, att den finns:-), det där med snön låter som ett skämt men ska visst vara på riktigt,-), är ju kallare, det känns, vi får se, nu får vi hoppas på en snöfri sommar! Trevlig helg önskas lilla vårbruden med sin mamma:-)

Emma sa...

Sol sol sol...VARFÖR flyttade jag ifrån Spanien till KANADA nÄr jag är så beroende av sol ;-)

Om du startar ditt parti både röstar jag på dig och flyttar till Sverige

Min plats i solen sa...

Ja, tänk vad den där solen gör skillnad för både kropp och själ. Människor man möter ser så glada och härligt rosiga om kinderna då solen skiner. Mer sol åt folket helt enkelt! :)

Jag hörde att det väntas ersnö uppåt landet och tydligen rejält också. Det känns lite svårt att tänka sig när vihar sommarvärme här nere i söder och går i klänning med bara ben och sommarsandaler, sover med fläkt på natten för at det är så varmt och äter glass, kliar på årets första myggbett och spelar kubb på kvällarna. Det känns som om Sverige är kontrasternas land just nu.

Jag hoppas att snön håller sigborta och att ni får en riktigt härlig helg.

Stor kram
Lotta

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...