tisdag 22 maj 2012

Är det nu man kan säga att livet leker?

Vilka härliga dagar det är just nu! Jag kan liksom inte annat än njuta fast det är görasketamycket att syssla med så här de sista veckorna av terminen. Mer än vanligt eftersom jag sysslar med de där engelska nationella proven i sexan. Jag har ju aldrig gjort det tidigare och att bedöma uppsats på engelska är superdupersvårt. Plus att jag tycker att det är väldigt låga poäng för att få godkänt (både på svenska proven och engelska). Till exempel är full pott på läsförståelse 86 poäng. För att man ska få godkänt på provet krävs det 28 poäng. Jag trodde först att det skulle krävas 50% rätt åtminstone...Då kanske man ska göra provet lättare istället? Jag vet inte. Jag är inget proffs direkt.

I alla fall. Igår kväll var vi på sommarpicknick på Ns förskola. Förra året missade vi eftersom N blev sjuk. Det var riktigt trevligt! Vi tog med fika och sen sjöng barnen lite sånger. Jag fick se lite föräldrar som jag annars aldrig ser och prata med fröknarna. Att vädret dessutom var helt underbart, gjorde heller inget. N sprang runt och tog en massa bilder med min mobil. Det var jättekul att se när vi kom hem eftersom jag inte hade nån aning om de flesta bilderna. Lite surprise så där :)

Fotograf: Dottern

7 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Mmmm så härligt! Bra att du kan njuta trots att du har mycket omkring dig nu!
Haha roligt att N tar bilder också!! Kanske är en liten engångskamera något att ge henne för en helg? :-)
Kram!

Husfrun sa...

Haha, det är det bästa när barnen springer runt och fotar med mobilen. Masi hade tagit ett suspekt foto av min dramapedagog igår :)

Marina sa...

spännande med lite överraskningsbilder!

Katarina sa...

Kul med en bild på din blogg! Hoppas N. får ta fler roliga bilder, roligt när barn greppar kameran!

Monica sa...

Din dotter är en duktig fotograf, dags för en proffskamera där:-). Verkligen låga krav på proven, måste fråga mannen vad som gäller på gymnasiet. Tror när jag läste på KI att 75% var minsta poäng för godkänt och 100% rätt för VG som är högsta betyg, MVG används inte. Och tur kanske med den inriktningen att inte vad som helst släpps igenom;-). Men blir lite bekymrad över de svenska skolorna och de låga kraven. Vi får ta upp det med Björklund:-).

Linda Mpili sa...

Det var riktigt låga poäng!

Steel City Anna sa...

Det var en bra bild hon tog :)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...