söndag 13 maj 2012

Vet ni vad, nu åker vinterjackan fram!

Huvva, vilket rusk det är ute! Det är alldeles grått, det blåser och det verkar som om det regnar lite grann också. Jag trodde det var vår nu?
Jag är ju en sån som hatar att frysa och min vårjacka är ju inte direkt varm om jag säger så. Jag är lite sugen på att dra fram vinterjackan faktiskt. Fast då får jag väl höra det på jobbet kan jag tro. De retar mig för att jag fortfarande använder mössa emellanåt. Det fanns en tid då jag aldrig använde mössa eller vantar, eller ens knäppte vinterjackan. Det spelade ingen roll hur kallt det var ute, det gick bara inte. Den tiden kallas visst tonåren? Känns den igen?
Nu för tiden skulle jag aldrig drömma om att gå ut utan mössa och vantar en kall dag, oavsett om det är vår, höst eller vinter. Kanske att jag skulle vägra sommarmössa. Där går gränsen faktiskt. På sommaren ska det vara varmt, no matter what.
Med det här hemska vårvädret vågar jag inte ens tänka på vilket väder det blir i sommar. Därför är jag glad att vi spenderar sommaren i New York, för det vädret kan man lita på (även om det ofta är alldeles för varmt och kvavt, men jag tar det alla dagar än att ha det så här).

Vi kör en måndagslista!
Idag är det måndag och jag är glad för att:

  • det faktiskt är maj och snart juni
  • vi om ca en månad befinner oss med maken
  • jag snart rättat klart nationella proven
  • det är så kul att träna
  • solen var framme igår i alla fall, även om det var kyligt i alla fall
  • det är tredagars arbetsvecka, precis det jag förespråkar
  • jag har min fantastiska make och dotter som gör livet värt att leva!
Jag längtar till New York...


9 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Oj!! Lite olika. Här går faktiskt ACn just nu. Inte för att det är dödshett eller fuktigt. Dagen var fantastiskt skön. Men nu under kvällen började det plötsligt ändå kännas lite för varmt här inne. Hoppas dock kunna stänga av om en stund. Tycker extremt illa om vår AC för den är såååå bullrig.
Kram och hoppas ni får lite värme tillbaka snart!

Husfrun sa...

Jag hatar också att frysa och gick faktiskt en stund i vinterjacka i går (när Masi gick i kortärmad sommarklänning!).
I dag blåser det dessutom... :(

Dorotea Pettersson sa...

Ja usch vilket trist väder det blev. Så här vill vi inte ha det. Tack för klippet!

kram

Anonym sa...

Vilken härlig måndagslista! Berätta mer om träningen! :)

Duktiga Tjejen sa...

Jag ÄLSKAR när det är svalt nu. Är så satans varm hela tiden. Så ovan vid det, frös alltid innan jag blev gravid förutom typ 1 vecka per år i Sverige... Ska bli spännande att uppleva en sommar som höggravid! :)

Katarina sa...

Usch!

Stef sa...

Åh men gud vad jag håller med dig, det finns inget värre än att frysa! Jag kommer också ihåg den tiden när man gick ut och frös fingrarna av sig, nu är det mössa, vantar, jacka och i vissa fall til och med gummistövlar och regnställ, jag kör hela kittet! kramar

Camilla sa...

Ja, det är bitande kallt. Jag var ute och spelade boule en timme mitt på dagen idag i det, hmppf, "sköna" vårvädret. Det tog ett par timmar att få upp värmen igen. Det är ju vår så man har ju vårkläder på sig, vilket var lite dumt idag.

Vanligen är jag som du annars. Jag klär på mig ordentligt och vägrar frysa.

Anneli sa...

En härlig måndagslista och vi får hålla tummarna för att värmen kommer tillbaka mycket snart igen :)

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...