torsdag 24 maj 2012

Det är nu jag dammar av rut..

Eller skulle ha gjort om vi hade haft lite mer pengar. Såna här dagar känner jag absolut inte för att städa. Jag orkar knappt plocka upp nåt om det skulle ramla på golvet. Städa, tvätta, vad är det nu igen? Nej, här ska njutas av solen. RUT, I need you!
Städfascisten
ps, Dottern satt i soffan häromdagen och undrade stillsamt varför fönstret på balkongdörren var smutsigt. Eh? Har jag närt en städfascist vid min barm eller vad är det frågan om? Detta måste åtgärdas. Jag kommer ihåg tiden när hon hellre släckte lampan i rummen än städade ordentligt, eller skuffade sakerna under sängen. Nåja, har man ingen rut får det bli dottern som lärs upp istället. Vi kan döpa om henne till Rut för enkelhetens skull.

Värmeslag

7 kommentarer:

Emma sa...

Jag vill också ha en RUT! Haha, härliga bilder på er. Satan i gatan vad vältränad en viss morsa ser ut f.ö.

Katarina sa...

Ha, ha. Ja, städning är inte roligt.. Kanske kombinera städning med träning, typ städdisco..

Jag läser att Sverige fått värme,, själv så har vi kring + 40 C varje dag, jag är så trött av den att jag inte ens orkar säga att det är varmt,, ska bli skönt att komma hem till Svedala, faktiskt!

Ha en fin dag och hoppas städningen går som en dans en annan dag!

Kram .. PS. Kul, kul med lite bilder!!! :)

Marina sa...

Om man nu nödväntigtvis ska hitta någon nackdel med solsken, så är det väl fönstren...

Husfrun sa...

Jag behöver också så innerligt en liten Rut som kommer minst en gång i veckan och styr upp.

Kim M. Kimselius sa...

Någon har tagit dina marknadsföringstips om naket på allvar: http://www.expressen.se/leva-och-bo/maklaren-det-var-en-teknisk-miss/
Härligt!
Stor kram och trevlig helg! Kim

Duktiga Tjejen sa...

Jäklar vad fit du är!

Och tvätta fönster? Alltså det har jag nog aldrig gjort. Möjligtvis när jag flyttat. Här har de aldrig tvättats, trots 3 års boende. Rätt skönt när solen gassar på, blir lite som ett filmskydd... ;)

Monica sa...

Dottern kanske kan ta dammtrasan och fixa den biten, ni får komma överens om timpenningen först:-). Är det hon som fotar mor också, där kan hon ta en hacka som fotograf också tycker jag;-). Ha en fin pingsthelg och lilla städpedanten har säkert tänkt ut något fint till sin kära mor:-).

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...